FOTO Pakendikeskus tegi kütuseskandaali sattunud Urmas Reitelmannile ninanipsu (9)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Elu24 kollaaž
Elu24 kollaaž Foto: Elu24 kollaaž/Kuvatõmmised Facebookist/Mihkel Maripuu

«Nii kiire ja päevakajaline reklaam ei jäta kedagi külmaks, super!» kiidetakse Pakendikeskuse reklaami, mille keskmes on kütuseskandaali sattunud endine riigikogu liige Urmas Reitelmann.

Neljapäeval kirjutas Õhtuleht, et vaid mõned tunnid enne riigikogu volituste lõppemist tankis EKRE liige Urmas Reitelmann riigikogu kütusekaardiga 243 liitrit diislit.

Toimetusele sõnas Reitelmann, et skandaali ta selles ei näe. «Ma ostsin oma kuluhüvitiste eest natukene kütet. Selles ei ole mitte midagi skandaalset,» sõnas Reitelmann, lisades, et ta on maksumaksja seisukohalt väga kokkuhoidlik olnud. Loe pikemalt siit:

Urmas Reitelmann kütuseskandaalist: ostsin kuluhüvitiste eest natukene kütet, mis seal skandaalset on?

Pakendikeskus pööras olukorra reklaamiks, kutsudes Reitelmanni enda juurde ostlema. 

«Urmas, kui on vaja tankida rohkem kui 243 liitrit, siis meil kanistreid jagub,» seisab pakkematerjalide ja -seadmete müügiga tegeleva ettevõtte reklaamplakatil, mis sotsiaalmeedias kirgi kütab. Kõigest paari tunniga on reklaam saanud ohtralt tähelepanu.

«Teie turundus on endiselt tasemel!» kiidetakse kommentaariumis. «5+ reklaam. Nii kiire ja päevakajaline reklaam ei jäta kedagi külmaks, super!» ei hoia üks kiitusega tagasi.

Pakendikeskus on varemgi lahvatanud skandaale naljaks pööranud.

Nimelt märtsi alguses, kui tšellist Silvia Ilves ja Asse Sauga lahku läksid, reklaamis Pakendikeskus enda pakkemasinaid järgmiselt: «Silvia, otsid midagi püsivamat?» 

Toona sõnas Silvia Ilves toimetusele, et võtab seda naljaga. «Las olla huumor!»

Ka siis kiitsid mitmed Pakendikeskuse kiiret reageerimist – reklaam oli üleval juba päev pärast skandaali. «Pakendikeskus ikka kiire reageerima,» nentis üks. «Seal on tõesti hea huumoriga tegelased,» kiideti reklaami väljamõtlejaid. «Nad ikka oskavad!»

Loe pikemalt siit: 

FOTO 〉 Pakendikeskus pööras Silvia Ilvese lahkumineku teravaks reklaamiks

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles