STRINGID EHK TANTSIJA? ⟩ Alika pani Briti popstaari proovile: kui hästi teab ta eestikeelseid sõnu

Elu24
Copy
Kuvatõmmised TikToki videost
Kuvatõmmised TikToki videost Foto: Elu24 kollaaž/Kuvatõmmised TikToki videost

Humoorikas videoklipis palus Alika Milova Briti lauljataril Mae Mulleril ära arvata eestikeelsete sõnade tähenduse. «Ma armastan seda sõna, see on palju parem,» sõnas Muller, võrreldes sõna «stringid» eesti- ja ingliskeelset kõla. Vaata täpsemalt videost!

Universal Music jagas enda TikToki kontol videot sellest, kuidas Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindav Alika Milova õpetas Briti lauljatarile eestikeelseid sõnu.

25-aastane Mae Muller esindab tänavu mais Inglismaal Liverpoolis toimuval Eurovisiooni lauluvõistlusel just Inglismaad. 

Kõigest ühe päevaga on videoklipp kogunud üle 33 000 vaatamise. 

Videos palub Alika Milova Briti lauljataril ära arvata selliste sõnade nagu «ankur», «laulja», «stringid», «käärid» ja «armastus» tähenduse.

Enim hämmingut pakkusid «stringid» ja «käärid». «See on loogiline. Ma armastan seda sõna palju rohkem,» sõnas Muller, võrreldes sõna «stringid» eesti- ja ingliskeelset kõla. 

Sõna «käärid» tähenduseks pakkus 25-aastane lauljatar aga porgandit. «Oo, see on huvitav,» sõnas ta pärast õige tähenduse teada saamist. «Ma õpin nii palju!»

Ka kommentaariumis naersid mitmed sõna «käärid» üle. «Nad on nii imeliselt armsad, armastan nende kahe duot,» kirjutas aga üks.

Kuidas Briti popstaar hakkama sai, vaata videost!

@universalmusicestonia ALIKA õpetas oma Eurovisiooni kolleegile @Mae Mullerile eestikeelseid sõnu. Vaata, kuidas Inglismaa esindaja sõnade arvamisega hakkama sai 💪🏼 #Eurovision #ALIKA #maemuller ♬ original sound - Universal Music Estonia

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles