«Milline naine!» Merle Palmiste lõi Instagrami klõpsuga oma jälgijad pahviks

Elu24
Copy
Merle Palmiste.
Merle Palmiste. Foto: Remo Tõnismäe

«Elegantne, efektne ja ilus daam!» võttis üks kommenteerija Merle Palmiste postitatud kevadise foto kokku.

Draamateatri näitleja Merle Palmiste kostitab enda Instgrami jälgijaid stiilse klõpsuga. «Kevadele vastu!» kirjutas Palmiste postitatud foto juurde ja lisas lille emotikoni.

Sinist mantlit, toon toonis pükse ja peakatet kandnud Palmiste rõivavalik ei jätnud tema jälgijaid külmaks. «Kaunis ja elegantne daam,» nentis üks, lisades kommentaarile lõõmava tuleleegi emotikonid. «Elegantne, efektne ja ilus daam!»

«Milline naine!» oldi kommentaariumis hämmingus. Ka kiideti sinist värvivalikut. «Super, super. Sinine sobib väga hästi. Väga stiilne!»

Möödunud aastal portaalile Naine antud intervjuus avaldas Palmiste, et on suur vintage'i sõber. «Mulle meeldib, kui seal on väike koiauk või litter puudu, see lisab mu silmis sarmi. Täiuslik on tuim.»

Ka avaldas Merle, et inimese paneb kiirgama armastus. «Huvi elu vastu ning armastus iseenda ja teiste vastu teevadki inimese ilusaks,» lisas ta.

«Vaatasin kunagi ühte dokfilmi Kreeka saarest, mille elanikud olid väga vanad. Kõik tahtsid teada, mis oli nende erakordselt pika ea saladus. Mulle jäi meelde nende suhtumine: «Unusta aeg ja aeg unustab sinu!» Ma võtsin selle kohe omaks. Käekellaga ma ei käi. Mis mõttes näha, et jälle viis minutit vanem? Kümme minutit vanem? Ja ära passi passi. Seda on vaja ainult lennujaamas. Mina aja möödumisele ei mõtle, mitte kunagi!» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles