STAARIGA VOODIS Just neid kuulsusi ihatakse kõige enam näha seksnukkudena

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Tehas Hiinas, kus valmistatakse seksinukke. Pilt on illustratiivne.
Tehas Hiinas, kus valmistatakse seksinukke. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kui mõned elavad vaid fantaasiamaailmas, siis teised soovivad oma unelmad ka teoks teha. Kui see puudutab aga staare või tuntud isikuid, siis tuleb fantaasia elluviimisele läheneda veidi loomingulisemalt. Ja just sellepärast on seksnukke tootva firma postkast täis soove saada eritellimusel valmistatud voodikaaslane.

Täiskasvanutele mõeldud nukkude valmistaja Inferno on avaldanud, et paljude nende klientide silmarõõmudeks kipuvad olema Briti kuningliku perekonna liikmed, vahendab New York Post

Ettevõte Inferno juht avaldas, et nad saavad pidevalt elusuuruste seksnukkude tellimusi ja enamasti soovitakse Briti kuningliku perekonna liikmeid. «Saame regulaarselt printsess Diana soove, eriti pärast hiljuti linastunud Netflixi sarja («The Crown» – toim), kuid me ei teeks seda tema mälestuse rüvetamise hirmus kunagi,» nentis ettevõtte juht.

Sama suhtumine on tal Meghan Markle'isse ja Kate Middletoni, kuid nende järgi tehtud nukke müüdaks ettevõtja sõnul väga palju. «Aga südames olen kuningliku perekonna fänn,» nentis ta ja viitas sellele, et vaatamata klientide soovidele ei ole nad kuningliku perekonna liikmetest inspireeritud seksnukke valmistanud.

Paljudes Hollywoodi suurfilmides mänginud Briti näitleja Tom Hardy suhtes firma aga erandit teinud ei ole. «Me saame nii palju Tom Hardy nuku soove, nii meestelt kui naistelt üle terve maailma,» tunnistas Inferno juht ja lisas: «Eeldasin, et ta on populaarne ainult Inglismaal, aga USA ja Aasia riigid armastavad teda samuti.»

Kuigi veel ei ole firma Hardy järgi seksnukku valmistanud, on ettevõte sellele mõttele avatud. «Loodame, et Hardy ise tuleb ideele vastu ja aitab meil luua seksnuku, mis on tema vääriline.»

Tuntud USA staaride seast on soovitud varalahkunud räppari Tupaci seksnukku. Ka tema mälestuse rüvetamise vältimiseks ei ole ettevõte neid soove täitnud. 

Inferno ise väidab, et nad on suurim seksnukkude tootja, kes oskab teha väga realistlikke voodikaaslasi. Eritellimusel valmistatud nukk maksab veidi alla 1000 dollari ehk umbes 912 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles