Trikimees võlus pirukad teistsugusteks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases Kanal 2 saates «Trikimees» läks illusionist-trikimees Jürgen Veber linna peale ja kaubanduskeskusse.

Ühe trikina võttis Veber mummulise rätiku ja raputas siis mummud sealt välja, nii et järgi jäi vaid must rätik.

Seejärel pani illusionist kohvikusuhkru veepudelisse ning liigutas seda käskluseid jagades üles ja alla. Kuidas Veber seda trikki tegi, saad vaadata loo kõrval olevast videokatkendist.

Järgmisena läks noormees trammi ning lasi seal ühel neiul valida kaardipakist kaardi ning selle meelde jätta. Kaardi võlus ta välja trammi aknale – puhudes hingeauru aknaklaasi peale ilmus sealt välja suur ruutu seitse (kaart, mille neiu oli pakist tõmmanud).

Ühe kaarditriki tegi trikimees seekord veel. Veber tundis muret päkapikkude pärast, et kuidas nad küll nii suurt kaardipakki suudavad käes hoida, et tuleb pakk ikka väiksemaks teha. Võttis kaardid, peitis need pihu sisse ja järgmisena kui pihud avas, oligi pakk tunduvalt väiksem.

Siis leidis Veber pealtvaataja kotist pirukad, võttis sealt ühe võiroosi ning pani lauale. Kattis piruka kaanega, võttis kaane uuesti ära ja võiroosi asemel oli hoopis kohupiimatasku. Peale selle muutis ta veel teisigi pirukaid väiksemaks ning teistsuguseks ja tekitas kinnises karbis neid isegi juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles