Karvad valla! USA näitlejanna näitas uhketes poosides oma tegelikku keha

Elu24
Copy
USA näitlejanna Rachel McAdams.
USA näitlejanna Rachel McAdams. Foto: EPA/Scanpix

«See on minu keha ja arvan, et maailmale on oluline seda näidata,» tõdes Hollywoodi näitlejanna intervjuus, mille jaoks tehtud fotosid palus ta mitte töödelda.

USA filmitähel Rachel McAdamsil tuleb peagi välja uus film ja nagu sel juhul ikka kombeks, tuleb enne esilinastust anda meediaväljaannetele intervjuusid. Ajakirjale Bustle värske intervjuu andnud McAdams pidi poseerima ka kaamerate ees.

Selleks puhuks otsustas aga näitlejanna näidata oma tegelikku keha. «See on minu keha ja arvan, et maailmale on oluline seda näidata,» kommenteeris McAdams oma valikut, vahendab Page Six.

McAdamsi tegelikus kehas ei ole aga midagi šokeerivat, sest näitlejanna poseeris kõigest karvaste kaenlaalustega. «Selle fotosessiooni ajal kannan latekspesu. Aga mul on kaks last,» ütles ta.

Samuti oli näitlejannal ajakirjale palve, et tema fotodel kasutataks võimalikult vähe fototöötlust, sest ta soovib end näidata võimalikult loomulikuna.

Enamik oli McAdamsi valikust vaimustuses. «Armastan seda fotosessiooni! Nii oluline ja jõudu andev!» kirjeldas üks naisterahvas ja teine lisas, et ta on samuti suur fänn.

Ent mitte kõik ei olnud sellega rahul. «Miks kaenlaaluste karvad?» küsis keegi ühismeedias. Tema kommentaari all astuti aga näitlejanna kaitseks välja ja küsiti: «Miks mitte?»

«Armastan ilu, glamuuri, fantaasia ja reaalsuse kõrvutamist,» on McAdams mõned aastad tagasi öelnud. Ka toona poseeris McAdams ajakirja fotodel paljudele küllap šokeerivalt.

Nimelt oli näitlejanna fotol lisaks Versace hinnalistele riietele rinnapumpadega. 

«Imetamine on kõige normaalsem asi maailmas ja ma ei suuda endale elu sees ette kujutada, miks või kuidas seda kunagi halvasti vaadatakse või kardetakse. Ma arvan, et see ei vaja isegi seletamist, aga tahtsin lihtsalt seda näidata, sest kui see muudab kasvõi ühe inimese arusaama millestki nii loomulikust, nii normaalsest, nii imelisest, siis on see suurepärane,» nentis McAdamsit tol päeval pildistanud Claire Rothstein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles