VIDEO ⟩ «Kodud rahaks» võtab hooaja viimases saates ülesvuntsimiseks ette terve minimaja

Elu24
Copy
Esmakordselt tuli «Kodud rahaks» tiimil hakkama saada terve väikese maja rahaks tegemisega.
Esmakordselt tuli «Kodud rahaks» tiimil hakkama saada terve väikese maja rahaks tegemisega. Foto: «Kodud rahaks» / Kanal 2

Nutikas kodukujundussaates «Kodud rahaks» teeb saatejuht Keili Sükijainen täna sisustusfänn Merlin Miidole üllatuse, mis lubab endiselt ratastoolis liikuval naisel otse koduõues lennukaid plaane pidama hakata. Esmakordselt tuleb hakkama saada terve väikese maja rahaks tegemisega!

Seekordsed osalejad Katrin ja Reigo Hansumäe on viimaste aastate jooksul kogunud juba mõndagi, mis ratastel ja väljarentimist väärt. Hiljuti lisandus ootamatult kiire otsuse järel nende kollektsiooni ka ratastel minimaja ja nüüd vajavad värsked majaomanikud palju head nõu, et sellest tõeliselt mõnus suvine lühiajaliseks peatumiseks sobiv puhkusepaik välja võluda.

«Kodud rahaks» võttis ette minimaja.
«Kodud rahaks» võttis ette minimaja. Foto: «Kodud rahaks» / Kanal 2

Katrinile ja Reigole töödeks antud kaks nädalat läheb seekord eriti kiiresti, sest valmis tuleb ehitada nii uus vannituba kui kogu mööbel tervesse majja. Katrin hoiab esimest korda elus käes akutrelli ja proovib järkamissaagi, kuid järjekindlus viib sihile ja valmis saavad nii köögimööbel, diivan kui riiulid.

Majake leiab oma lõpliku koha Hansumäede koduhoovis, kus mõnusalt vulisev jõgi võiks kõigi mõtted puhkusele viia. Esmalt pakutud hind on mitmekordistunud ja saate ajaloo esimene maja väga uhkelt rahaks tehtud.

Hoogne kinnisvara väärindamise saade «Kodud rahaks» on Kanal 2 eetris täna kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles