ENNE JA PÄRAST Ülesvuntsitud minimaja sai kauni sisekujunduse, üürihind mitmekordistus

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
«Kodud rahaks» minimaja.
«Kodud rahaks» minimaja. Foto: «Kodud rahaks» / Kanal 2

Nutikas kodukujundussaates «Kodud rahaks» tegi saatejuht Keili Sükijainen täna sisustusfänn Merlin Miidole üllatuse, mis lubas endiselt ratastoolis liikuval naisel otse koduõues lennukaid plaane pidama hakata. Muu hulgas tuli esmakordselt hakkama saada terve väikese maja rahaks tegemisega!

Minimaja omanikud Katrin ja Reigo Hansumäe on viimaste aastate jooksul kogunud juba mõndagi, mis ratastel ja välja rentimist väärt. Ent nüüd vajasid nad palju head nõu, et sellest tõeliselt mõnus suvine lühiajaliseks peatumiseks sobiv puhkusepaik välja võluda.

Katrinile ja Reigole töödeks antud kaks nädalat möödusid eriti kiiresti, sest valmis tuli ehitada nii uus vannituba kui kogu mööbel tervesse majja. Katrin hoidis esimest korda elus käes akutrelli ja proovis järkamissaagi, kuid järjekindlus viis sihile ja valmis said nii köögimööbel, diivan kui riiulid.

Majake leidis oma lõpliku koha Hansumäede koduhoovis, kus mõnusalt vulisev jõgi võiks kõigi mõtted puhkusele viia. Esmalt pakutud hind mitmekordistus ja saate ajaloo esimene maja sai väga uhkelt rahaks tehtud.

Vaata galeriist, milline oli minimaja enne ja milline näeb see välja pärast värskenduskuuri:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles