Kuninglik autor avalikustab, miks ei saanud Kate kuningannaga hüvasti jätta

Elu24
Copy
Walesi printsess Kate
Walesi printsess Kate Foto: SIPA/Scanpix

Samal ajal kui teised kõrgemad kuningliku perekonna liikmed tormasid kuninganna juurde, et jätta temaga hüvasti, pidi Walesi printsess Balmoralist eemale hoidma, et takistada Meghan Markle’i saabumist kuninganna surivoodi kõrvale, väidab kuninglik autor.

41-aastane Kate jäi Windsorisse oma laste eest hoolitsema, samal ajal kui lähiperekond suundus Šotimaale, et olla monarhi voodi kõrval, kui ta mullu septembris suri, vahendab Daily Mail.

Biograaf Robert Jobson, raamatu «Meie kuningas» autor, ütles, et otsus tehti tagamaks, et prints Harryl ei oleks vabandust oma naise toomiseks. Ta oleks võinud seda nõuda, kui Walesi printsess oleks seal olnud.

«Kuningas ütles, et ainult lapsed ja lapselapsed saavad kuningannaga koos olla,» ütles Jobson Austraalia väljaandele Daily Telegraph, lisades, et Charles tahtis rõhutada, et abikaasadel ja kallimatel ei sobi osaleda. Kuigi kohal oli prints Edwardi abikaasa Sophie Wessex.

«Ta tahtis eraviisiliselt öelda, et Meghan pole teretulnud,» jätkas kirjanik ajalehe NZ Herald teatel. «Kate hoidis meelega eemale, kuid tahtis meeleheitlikult kuningannaga tema viimastel hetkedel koos olla. See on Kate’i sisemiselt söönud ja tekitanud Meghani vastu pahameelt.»

Jobsoni sõnul ei saanud kuningas Harryle seda otse öelda ning ta palus Kate'il koju jääda, et nii oleks Meghani suhtes õiglasem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles