«Ma siiski vabandan, lähen vaatan korra.» Toomas Asser tõttas rektorikandidaatide debati ajal kokku kukkunud operaatorit abistama (2)

Copy
Foto: Kuvatõmmis ERR-i videost

ETV otseülekande ajal Tartu Ülikooli rektori kandidaatide debatist kukkus üks meeskonnaliige kokku. Praegune ülikooli rektor, arstiteadlane Toomas Asser tõttas kannatanut kohe abistama.

20. aprillil valitakse Tartu Ülikoolile järgmiseks viieks aastaks uus rektor ning ETV otseeetris debateerisid kandidaadid Toomas Asser, Raul Eamets ja Jaak Vilo.

Kui debatil võeti ette rahvusülikooli tulevik ning saate lõpuni oli jäänud umbes 15 minutit, käis järsku prantsatus. Saalis viibinud meeskonnaliige oli kokku kukkunud ning saatejuht Urmas Vaino selja taga läks lahti sagimine.

Foto: Kuvatõmmis ERR-i videost

«Ma siiski vabandan, lähen vaatan korra,» sõnas Toomas Asser, kes lahkus viivuks lavalt kannatanut abistama. «Peame kahjuks ülekande praegu katkestama,» ütles saatejuht Urmas Vaino. «Vabandust, meil siin tekkis terviseküsimus saalis, ootame abi.»

Mõne aja pärast olukord laabus ning Asser tuli tagasi lavale ja vestlusega jätkati. Saates ei selgunud, mis täpselt juhtus ja kuidas olukord lahenes.

Järgmisel päeval vastab aga ERRi kommunikatsioonijuht Pille-Mai Helemäe: «Otsesaate ajal tabas üht inimest terviserike. Täname kohalviibijaid ning meedikuid abi ja kiire reageerimise eest.»

Ka saatejuht Urmas Vaino kirjutas järgmisel päeval Facebookis, et kokku kukkunud operaator sai peale põhjalikke uuringuid öösel koju, midagi teravat ei avastatud. «Õnneks, oeh. Kiiret paranemist, hea kolleeg!» 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles