Võitjad selgunud: Klubi Studio pidu «From Amsterdam With Love»!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Horrevorts
Peter Horrevorts Foto: promo

Laupäeval, 17. märtsil tukslevad klubi Studio kõlarites tumedad rütmid – tehnilist ja mahlast tech-house’i paiskab tantsupõrandale Hollandi DJ Peter Horrevorts. Muusikalisele sündmusele «From Amsterdam With Love» loob sissejuhatuseks meeleolu DJ Spin Science Eestist.

Elu24 loosib kahele lugejale välja prii topeltpääsme!

Elu24 loosis võitsid piletid endale ja kaaslasele Birgit Riimann ja Joonas Hansen! Palju õnne!

---

Teknosugemetega haussmuusikat armastav Peter Horrevorts on mees, kelle loomingut mängivad klubides maailma nimekamaid DJ-d ja kelle remiksid on salvestatud muusikaprodutsentide kõvaketastele. Kõige selle kõrval eelistab Peter hoida madalat profiili, täiendades end õpingutega modernse muusika produktsiooni erialal.

Hollandi pealinnast Amsterdamist pärit Peter väljendas end kunsti abil juba varajases nooruses. Mehel oli kätt ja silma nii joonistamises kui skulptuuride voolimises. Kuid ajajärk 90-ndate alguses, mil Hollandi vallutas teknomuusika, muutis Peteri elu igaveseks.

Helid tulevikust avasid tema meeled ulmetemaatikale ning teknomuusika põnevale maailmale. Horrevorts tahtis minna teda paelunud uute helidega süvitsi ning lahti muukida nende loomise salapärased koodid. Pärast aastaid katsetamist erinevate muusika loomiseks mõeldud programmidega õnnestus tal plaadifirma Sublogic Corporation toel välja anda oma esimene lugu, millele järgnes täispikk album 2007. aastal. Kõik muu on ajalugu.

Studio on Tallinna vanalinnas paiknev Funktion One helisüsteemiga ööklubi. Studios asuv, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem on Baltikumis ainus. Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju.

Laupäeval 17. märtsil mängivad klubi Studio ülemisel korrusel plaate Peter Horrevorts Amsterdamist ja DJ Spin Science Eestist. Allkorrusel teevad oma etteaste hip hop’i kuningad DJ-d Möls ja Slam.

Studio uksed avatakse 23.00
Pilet: 5 / 10 eur

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles