Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

NÄDALAPROGNOOS Hakkab pihta: jõuame taas varjutuste perioodi, mis raputab valitsevat korda

Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 17. kuni 23. aprill 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Viibime kuutsükli lõpus ning kuni neljapäevani energia üha kahaneb. Kuna üldine väsimus on praegu suurem, ei tasu nädala esimestele päevadele midagi suurt planeerida. 

Ent seejärel algab aga taas üks aasta intensiivsemaid perioode - neljapäeva hommikul kell 07.17 toimub päikesevarjutus, mis juhatab sisse järjekordse varjutuste perioodi.

See pingeline aeg hakkab tooma sisse uusi suundi, pressib pinnale lahendamata probleeme ja kriise ning survestab tegema läbimurdeid. Varjutuste periood võib olla kas äärmiselt vaimustav, hämmastav või ehmatav, kuna sündmused saavad suure kiirenduse. Sellest kirjutan peagi lähemalt.

Planeediseisud nädalapäevadel

Kolmapäeval läheb täpseks Saturni sekstiil Kuu Põhjasõlmega, mis on iseenesest väga pehme ja vaevu tajutav mõju, kuid see annab märku, et toimumas on stabiilsed sammud tuleviku suunas, kuitahes väiksed ja vaevumärgatavad need ka pole. See lisab ellu realismi ja konkreetsust, mida on praegustel aegadel väga vaja.

Neljapäeval saabubki päikesevarjutus Jäära 29. kraadis. See Jäära viimane kriitiline kraad lisab juba niigi rahututele varjutuse mõjudele veelgi impulsiivsust. Ettevaatlik tuleb olla ka tulega ning, eriti looduses, võib olla suurem oht tulekahjudeks (kus on oht vulkaanide aktiveerumiseks, võib see võimenduda).

Aga nagu olukord poleks juba pingeline, siis Päike ja Kuu jäävad varjutuse ajal kvadraati Pluutoga - mõju võib olla küllaltki destruktiivne, ent positiivses versioonis annab jõu, et takistustest läbi murda ja rõhujatest vabaneda. Tõepoolest, selle varjutusega kaasneb meeletu vägi, on vaid oluline, et seda suunataks õigetel otstarvetel.

Kontrollivaid inimesi ja ohtlikke paiku tasuks sel ajal pigem vältida ning püüda hoida madalat profiili, kuna selles energias võivad pinged saatuslikult suureks lahvatada. Kolmapäeval ilmub artikkel, kus kirjutan lähemalt seekordse varjutuse mõjudest.

Reedel viibib Lilith sekstiilis Veenusega ning kell 11.35 pöördub Merkuur   retrograadseks. Esimene mõju annab julgust ja soovi väljendada oma kõige ehedamaid ihasid ning neid ka teistega jagada. See lisab tunnetele sügavust ja intensiivsust, kuid mitte ülemäära. Kergem on luua kontakti mahasurutud vajaduste ja igatsustega ning aktsepteerida iseendas ja teistes neid jooni, mida tavaliselt peetakse ebaatraktiivseks või sobimatuks. 

Merkuuri näiline seiskumine ja suunamuutus loob aga tingimused arusaamatusteks, tehnilisteks probleemideks, möödarääkimisteks ning viimastel kuudel tehtud suuremate otsuste üle järele mõtlemiseks. Nüüd võidakse tuvastada vanad vead ja rikkumised ning nii mõndagi võib tulla päevavalgele. 

Merkuuri retrograad hakkab kulgema paralleelselt varjutuste perioodiga, mis võib tähendada väga suuri paljastusi ning ümberkorraldusi. Mai keskpaigaks on paljud asjad muutunud! Algab suurte raputuste teekond ja me keegi ei tea, kuhu see välja viib.

Kuu on tühikäigul

Esmaspäevast 21.56 – teisipäevani 04.10 

Laupäeval 06.40–13.11

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Tagasi üles