VIDEO ⟩ Coachella festivalil õhus esinenud akrobaat kaotas haarde ning kukkus prantsatades maha

Elu24
Copy

Ameerikas toimuva muusikafestivali Coachella teisel päeval juhtus hirmuäratav juhtum, kui akrobaat kukkus lava kohal kõrgel esinedes alla ning jäi liikumatult vedelema, vahendab tmz.com.

Akrobaat oli saanud umbes viis minutit esineda, kui näis, et tema jalg libises, mistõttu ta paiskus kahe kõlari vahele vastu maad. On ebaselge, kas ta sai õhus vigastada või kaotas lihtsalt haarde.

Kui akrobaatikameeskonna liikmed naisele appi tõttasid, ei liigutanud ta end. Parameedikud saabusid kiiresti ja näis, et naine pilgutas silmi, kui nad ta minema viisid.

Rahvas oli juhtunust šokeeritud ning mõned inimesed üritasid DJ muusika esitamist peatada. Üks noor tüdruk oli nähtu pärast nii traumeeritud, et minestas.

Akrobaadi seisundi kohta pole sõnagi öeldud.

Coachella on üks maailma suurimaid ja kuulsamaid muusikafestivale, mis toimub igal aastal aprillis Indio linnas Californias. Festivali korraldatakse kahe nädalavahetuse jooksul ning sellel esinevad maailmakuulsad muusikud erinevatest žanritest, nagu popp, rokk, hiphop ja elektrooniline muusika. Festivalil on ka mitmeid kunstinäitusi, performance'eid ja toidutelke. Coachella on tuntud oma trendika stiili ja hipikultuuri poolest ning on muutunud ka popkultuuri sümboliks. Kõrgem klass ja kuulsused kogunevad festivali nädalavahetuseks kuumale kõrbele, et nautida muusikat ja head seltskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles