VIDEO Isa leiutas tütre rõõmustamiseks erilise traditsiooni. «Lapse näoilme on iga kord hindamatu.»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy

Las Vegases elav nelja lapse isa teeb kõik, et oma tütart rõõmustada. Näiteks peidab ta rannas liiva alla hiiglaslikke merekarpe, et tütar need leida saaks. «Lapse näoilme on iga kord kordumatu,» tõdeb tüdruku ema.

TikTokis on üle miljoni korra vaadatud videot rannas viibivast isast ja tema tütrest, kes otsib liiva alt aaret ja leiab sealt hiigelsuure merekarbi. Tütar Emma on seepeale ülirõõmus ega suuda oma üllatust varjata. Tütre ema Erisa Mullai jagas hiljuti oma abikaasa Endri Laska erilist kommet, mille ta kutsus ellu oma ainsa tütre rõõmuks. Kuna peres kasvab kolm poega ja vaid üks tütar, on viimane isa silmis igati eelisseisus.

«Iga kord enne seda, kui me randa läheme, ostab mu abikaasa suure merekarbi ja peidab selle liiva sisse, et tütar arvaks, et tema selle leidis. Iga kord on tütar ülimalt üllatunud,» jagab Erisa. «Tütrel on kõik merekarbid kodus voodi kõrval alles,» lisab ta.  

Video kommenteerijad leiavad, et see on väga armas traditsioon, ja võrdlevad seda jõuluvana ja pühadejänesega. «Väga lõbus. Kui tütar kasvab suuremaks, räägib isa talle tõe. Ja ütleb tütrele, miks ta seda tegi. Need merekarbid jäävad lapsele meenutama kõiki neid väljasõite mere äärde ja ta on nende eest tänulik,» arvab üks kommenteerija.  

Erisa jagab TikTokis ka palju teisi vaimukaid videoid oma pere igapäevastest toimetamistest.

@erisa_laska @endrilaska #wholesome #viral #fyp ♬ Dandelions (slowed + reverb) - Ruth B. & sped up + slowed

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles