Grete Kuld on hädas viisaka libakontoga (1)

Elu24
Copy
Näitleja Grete Kuld.
Näitleja Grete Kuld. Foto: Rauno Liivand

Näitleja ja saatejuht Grete Kuld on sattunud libakonto küüsi. Kullale teadaolevalt saadab libakonto tema jälgijatele sõbrakutseid ja kirjakesi, kus võltskonto looja Kulla fänne viisakalt tänab.

«Nii palju kirju on tulnud mulle selle libakonto kohta. Lisab minu jälgijad sõbraks ja saadab neile sõnumeid,» teatab Grete Kuld murelikult ühismeedias. Libakontol on tänaseks juba üle tuhande jälgija.

Kuld jagas ka näidet ühest sõnumist, mille libakonto oli saatnud. «Tere, kuidas läheb, loodan, et sul läheb hästi. Tahan teid siiralt tänada, et olete minu karjääri toetanud, ja luban, et jätkan sama head tööd,» oli libakonto laupäeva õhtul kell pool kümme kirjutanud.

Konto on artikli avaldamise hetkel veel aktiivne. «Minu on ta ära blokkinud, aga saadab minu jälgijatele sõbrakutseid ja kirjakesi,» kinnitas Kuld Elu24-le ja lisas: «Ja päris suurele hulgale. Kõlab nagu täiskohaga töö.»

See, kas libakonto ongi loodud vaid tänukirjade saatmiseks, on ebaselge, kuid Kulla fännidel tuleks olla tähelepanelik. Meelelahutajal on ainult üks konto ja selle nimi on Greteklein.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles