DRAAMA Kerdo Mölder artist Vaido Neigausest: gei võid olla, aga inimene sa pead olema

Sten Talivee
Copy
Foto: Konstantin Sednev / erakogu / Elu24 kollaaž

Kahe muusiku, Kerdo Möldri ja Vaido Neigause vahel on lahvatanud tüli. Nimelt otsustas Mölder avaldada sotsiaalmeedias Neigause kohta arvamust väga otsekohesel moel. «Ma isegi ei oska sellele olendile nimetust anda, keda sa päevast päeva avalikkusele eksponeerid,» ütles Mölder kommentaariumis Neigausele. Viimane vastas otsekoheselt: «Ega selles gay olemises midagi viga pole, et see siin lausa eraldi välja toodi.»

Ansambli Respekt solist Kerdo Mölder tegi nädalavahetusel sotsiaalmeedias postituse, kus taunis näitleja Tõnis Niinemetsa suhtumist Elu24 peatoimetajasse ning «Kuuuurija» saatejuhti Katrin Lusti. Nimelt kirjutas Õhtuleht sellest, kuidas Niinemets soovitas minna Lustil lehti riisuma, kui Lust oli teinud märkuse Niinemetsa kiusliku kõne kohta EFTA galal.

Täpselt samasse postitusse oli Kerdo Mölder põiminud ka kommentaari artisti ning endise metroseksuaali Vaido Neigause kohta. Nimelt kirjutas mees: «Hmmm, äkki tal (Tõnis Niinemetsal – toim) on mingi eriskummaline naistevihkamine – meie armas, Vaido Lindströmi (artistinimega Vaido Neigaus – toim) moodi gay ja ebapädevalt hull äkki?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles