VIDEO Artjom Savitski ja Marika Rodionova paigutasid leivad ühte kappi?!

Elu24
Copy
Artjom Savitski ja Marika Rodionova.
Artjom Savitski ja Marika Rodionova. Foto: Erakogu

Vaadates uue singli muusikavideo temaatikat, võib tunduda, et noored muusikud kolivad lahku. Reaalsuses paigutasid lauljad aga leivad hoopiski ühte kappi, täpsemalt öeldes uude laulu «Võõras», mis osaleb ka tänavuses TV3 teleprojektis «Uus laul 2023».

«Võõras» on Artjom Savitski ja Marika Rodionova uus välja antud armastuslaul, mis valiti 250-st laulust 32 parima hulka Jaak Joala nimelisel TV3 konkursil «Uus laul».

Lugu räägib järjekordsest armastuse lõppemisest, mis paneb tundma justkui iga uus suhe oleks korduv ring, mis lõpuks viib alati samasse punkti tagasi. Laulu kaunistab ka liikuv pilt, mis sai üles filmitud Artjomi lemmiku videomeeskonna Vita Pictura poolt.  

Laulu teeb eriliseks asjaolu, et Marika jaoks on see esmane kogemus esitada originaalloomingut eesti keeles. «Ega ma ju tegelikult ei teadnud, kuidas ta Eesti keeles kõlab,» lisab Artjom, kes Marikale duetipakkumise tegi. 

«Tahtsin lihtsalt proovida, kuidas naisvokaal üleüldse sellele loole sobib. Pärast esimesi katsetusi ei olnud aga enam kahtlust, et seda lugu peabki Marika laulma jääma,» räägib mees.

Artjomi ja Marikat näeb laulu esitamas juba 23. aprillil TV3 eetris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles