Koomik Kathy Griffin paljastas TikToki fännidele oma keerulise diagnoosi

Elu24
Copy
Kathy Griffin.
Kathy Griffin. Foto: Danny Moloshok/Scanpix

Koomik Kathy Griffin (62) paljastas sel nädalal TikTokis jagatud videos oma diagnoosi, küsides oma jälgijatelt soovitusi, kuidas ärevuse ja depressiooniga toime tulla.

Kathy Griffin sõnab TikToki videos, et tal on diagnoositud keeruline posttraumaatiline stressihäire (PTSD).

Tegemist on emotsionaalse reaktsiooniga, mis tekib traumaatilist sündmust kogenud inimestel. «Ma pole sellest kunagi avalikult rääkinud,» alustas koomik oma videot.

«Võite naerda või mida iganes, aga mul on diagnoositud keeruline posttraumaatiline stressihäire ja antud juhul nimetatakse seda äärmuslikuks juhtumiks,» pani naine oma jälgijatele südamele. 

«Kui keegi teist teab mu lugu, siis saate aru, et see algas minu jaoks tõesti umbes 5 ja pool aastat tagasi. Pilgutage,» selgitas ta, viidates ilmselt 2017. aastale, mil ta poseeris fotosessioonil endise presidendi Donald Trumpi verise pea koopiaga.

Pärast intsidenti vallandati Griffin CNN-i aastavahetuse erisaate kaassaatejuhtimisest ning 25 teatrit tühistasid tema eelseisvad etendused. 

@kathygriffin Never talked about this publicly. I have lots of tools, but it is extremely intense. I’ve never experienced anything like this in my life. If you’re someone who also deals with this, I am sending you lots and lots of #love. ##PTSD##Depression##Anxiety##ComplexPTSD ♬ original sound - realkathygriffin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles