Tegelik põhjus, miks Meghan Markle koos prints Harryga äia kroonimisele ei lähe (2)

Elu24
Copy
Meghan Markle.
Meghan Markle. Foto: Www.imago-images.de/Scanpix

«Peame kõik Kate'i tänama,» väidab endine BBC ajakirjanik, kelle arvates on just prints Williami abikaasa põhjus, miks Meghan Markle mai alguses kuningas Charlesi kroonimisele ei kavatse minna. 

Kuningliku perekonna ekspert, endine BBC ajakirjanik Tom Bower väidab, et tegelik põhjus, miks Meghan Markle 6. mail kuningas Charlesi ehk oma kaasa isa kroonimisele ei lähe, on Kate Middleton.

«Me peame kõik Kate'i tänama, sest kõige lõpuks hoidis tema ära Meghani tulemuse ja ta ütles, et ta ei oleks teda mitte mingil tingimusel sinna lubanud,» väitis Bower meediale, vahendab Page Six

Bower arvab, et Kate pani Meghani ka ultimaatumi ette: kui viimane kohale tuleb, peab ta tagumises reas istuma. Kate ja Meghan ei ole kunagi hästi läbi saanud ja olid juba 2016. aastal, kui endise näitlejanna suhe prints Harryga avalikustati, karvupidi koos.

41-aastane Meghan jätab aga enda sõnul kroonimisele minemata, kuna see ei tunduks siiras. «Nad pidid tegema otsuse, mis tundus siiras, eriti pärast kõike neid asju, mis on öeldud,» väitis perekonda tundev allikas. 

Boweri arvates on aga prints Harry (38) ja Meghani otsus inetu kompromiss. «Harry kohalolek on konstitutsiooniliselt tähtis. Jumal hoidku, kui prints Williami ja ta perega midagi juhtub, meil oleks kuningas Harry pärast Charlesi troonil, seega ta peab seal olema.»

Kuid pärast kroonimist prints Harryt Boweri sõnul koos kuningliku perekonnaga Buckinghami palee rõdul ei näe. «Kui ta laseb Harry rõdule, peaks ta rõdule laskma ka prints Andrew ning kahe reeturliku printsi avalikkusele näitamine tähendaks kuningas Charlesi valitsusajale väga halba algust,» ütles kuninglik ekspert.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles