INTERVJUU Õnnetuse tagajärjel ratastooli aheldatud «Kodud rahaks» sisekujundaja Merlin Miido: isegi peol saan käidud (2)

Copy
Merlin Miido EFTA galal.
Merlin Miido EFTA galal. Foto: Pilt videost

«Mul on läinud väga lõbusasti ja seda kõike ringi veeredes,» rääkis sisekujundusekspert Merlin Miido Eesti tele- ja filmiauhindade galal. Punase vaiba üritusele saabus naine aga tavapäratul kombel, sest pärast õnnetut kukkumist suusamäel on sisekujunduse entusiast ratastooli aheldatud. 

«Tegelikult olen ma ratastooliga lausa teist korda peol! Ei hoia mind mingi ratastool kodus kinni, käin tööl ja peol, kõik asjad saan tehtud,» räägib Merlin Miido EFTA galal, kus selgitati välja filmi- ja teleparemik. 

Sisekujunduse entusiast Merilin on telesaate «Kodud rahaks» raames teinud paljude Eesti inimeste korteritega suuri imesid, kuid kuidas ta telehooaja sellises seisus lõpuni vedas? «See on tegelikult päris põnev,» tõdeb Miido, lisades, et enne õnnetust oli neil kaks saadet pooleli, millele oli üks võttepäev veel teha. «Kohe, kui haiglast välja sain, tegime kolm võttepäeva järjest.» 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles