Austraallane röövis relvaga ähvardades oma tüdruksõbra, aga seda toredal põhjusel

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Naisel ei olnud väidetavalt aimugi, mis teda inimröövi lõppedes ees ootab.
Naisel ei olnud väidetavalt aimugi, mis teda inimröövi lõppedes ees ootab. Foto: Kuvatõmmised TikToki videost

Naine karjus, põikles ja nuttis, kui teda relva ähvardusel rööviti. Hiljem nuttis rõõmust, sest kogu eelnev koledus oli tema kallima planeeritud. 

Austraallane pani kokku plaani oma tüdruksõbra röövimiseks, kui nad koos lähedastega Liibanoni reisil olid. Kui mehe tüdruksõber auto tagaistmel rahulikult istub, peatavad ühtäkki kaks justkui kurjategijat auto ning tirivad naise autost välja. Samal ajal naist relvaga ähvardades.

«Ei, palun!» karjub naine, kelle nimi on Vanessa. «See ei ole naljakas,» ütleb ta veidi hiljem, kui kõik auto kõrval seisavad.

Seltskond räägib midagi ja endast väljas Vanessa istub lõpuks teise autosse. Ühel hetkel seotakse tal silmad kinni. «Mis toimub?» pärib naine vahepeal.

Lõpuks selgub tõde – naise kallim oli kõik planeerinud, et Vanessat endale naiseks paluda. Kõigest ilmselgelt üllatunud Vanessa ütleb jah ning paar embab üksteist.

«Te teete nalja,» ütleb ta pärast abieluettepanekut. Hiljem jagas ta oma kihlumispilte Facebookis sõnadega: «Unistus täitus.»

@tahlzyy_ The most controversial proposal ever #fyp #engagement ♬ original sound - Tahli

Video, kuidas Vanessa kallim teda naiseks palub, postitati TikTokki, kus see on saanud vastuolulisi reaktsioone.

«Ta ei nuta õnnest vaid sellepärast, et kogu ta elu jooksis tema silme eest läbi ja ta arvas, et ta sureb,» kirjutas keegi. See on ühtlasi ka video kõige populaarsem kommentaar.

«See on nii kummaline,» lisas teine.

Oli ka neid, kes kiitsid abieluettepaneku heaks, sest see on midagi uut ja värskendavat.

Mehe õde avaldas Daily Mailile, et vennal oli plaan paigas juba ammu. «Adam tegi alati nalja, et ta tahab teda naiseks paludes ehmatada ning perekond läks asjaga kaasa.» Kokku võttis plaan aega kolm kuud ja ettepanek tehti Liibanonis, kuhu Vanessa oma pere külastama oli läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles