KUULSUSEGA KOHTINGUL ⟩ Avalikkuse eest peidus olnud räppar pluuto: ma ei hooli tähelepanust, aga mu muusika võiks teisi inspireerida (3)

Copy

Noor räppar, laulukirjutaja ja produtsent pluuto ehk Henry Orlov (20) on end mitu aastat avalikkuse eest varjanud. Nüüd on ta tagasi ja jagab avameelselt, kus ja miks ta end nii kaua peitis, mida ta Eesti muusikamaastikust arvab, milline suhe on tal kanepiga ja näitab saatejuhile, kui tõeline romantik ta tegelikult on. Vaata videot!

Henry Orlov (20), tuntud kui pluuto, on eesti räppar, laulja, laulukirjutaja ja produtsent. Tema viimasest albumist on möödas kolm aastat ning selle ajaga on noore muusiku elus palju muutunud. Nüüd on ta tagasi ning oma uue singliga Ikka siin» tuletab ta meelde, et pole vahepeal kuhugi kadunud, vaid on enda kallal töötanud. Ka video-podcast'is «Kuulsusega kohtingul» räägib räppar lähemalt, miks ta pika pausi võttis ning mida kõike ta selle aja jooksul õppinud on.

Viisime pluuto endaga kohtingule südalinnas asuvasse Gruusia restorani Lendav Maaler, kus meile pakuti uut kolmekäigulist menüüd, mis viis meid enda mitmekülgsete maitsetega otse Gruusiasse.

Pluuto ei ole enda sõnul valiv sööja, kuid magus on see, millest hoiab räppar suure kaarega eemale. Pluutole lihtsalt ei maitse magusad asjad. Veinide koha pealt on noormees aga ekspert, sest tema ema teeb veine ning kunagi tegeles pluuto veinidegusteerijana.

Kuulsusega kohtingul - Pluuto
Kuulsusega kohtingul - Pluuto Foto: Eero Vabamägi

Pluuto on juba mõnda aega olnud vallaline. Räppar on enda sõnul olnud pikemates suhetes ning praegu tunneb ta, et on veel liiga noor, et end veel ära anda. Hetkel tahab ta keskenduda rohkem endale, karjäärile ja hobidele ning võtta enda jaoks veidi aega, kuid südames tahab mees siiski armastust. Seni, kuni aga armastus ellu ei ole saabunud, otsib ta, mida tahab.

Naiste osas hindab pluuto naturaalset ilu, kuid tema jaoks on kõige tähtsam, et naine end ise mugavalt tunneks.  «Ma kaifin seda «ma ei näe üldse vaeva look'i», kus tegelikult näed vaeva, et näha välja, nagu sa ei näeks vaeva,» nendib ta. 20-aastane pluuto tunnistab, et talle meeldivad vanemad naised, sest nad teavad, mida tahavad.

Siiski pole räppar enda sõnul deitija, kuid romantik on ta küll. Henry on lausa nii romantiline, et üle aasta tagasi otsustas ta endale teha pärlitest käevõru, mida ta on enda käel kandnud iga päev. Seda lootuses, et saab selle kunagi edasi anda naisele, kes tema südame võidab.

«Kuulsusega kohtingul» Pluuto.
«Kuulsusega kohtingul» Pluuto. Foto: Eero Vabamägi

Pluuto on enda sõnul introvert. Talle ei meeldi draama, liigne tähelepanu ja tühijutt. Talle meeldib rohkem asju enda teada hoida ning seetõttu ei postita mees ka tihti sotsiaalmeediasse ega jaga enda isiklikku elu kogu maailmaga. Isegi pluuto endaga kohtingule saamine osutus tõeliseks väljakutseks, sest talle ei meeldi tegelikult väga avalikes kohtades ega pidudel käia. Ta on päris flegmaatiline inimene ning vaba hing. Ja just vabadus on see, mida ta ka kõige rohkem ihkab. Ka magades on pluutole oluline just vabadus, sest ta ei viitsi ohverdada oma kvaliteetset und, et kellegi teisega voodit jagada.

Kuigi Henry tegeleb igapäevaselt muusikaga, siis muusikat ta enda sõnul eriti ei kuula. Ta pigem teeb seda. Räppar on enda sõnul üle 200 muusikapala produtseerinud. «Ma olen alati suht no bullshit vend olnud,» tõdeb mees. Ta ei karda, et pikalt avalikkusest eemaloldud aeg teda Eesti muusikamaastikult minema lööks. Tema teeb muusikat edasi nii kaua, kuni see teda õnnelikuks teeb. «Kui mina läbi ei löö, siis äkki inimesed saavad inspiratsiooni,» tunnistab räppar, kellel on enda sõnul veel nii mõndagi maailmale pakkuda.

Eesti muusikamaastikust rääkides tõdeb pluuto, et Eesti muusikud võiksid rohkem eksperimenteerida ja kastist välja mõelda. Tema sõnul on plaadifirmadel kujunenud välja vorm, et artist teeb ühe hittloo, mis jõuaks edetabelitesse ning just seetõttu võib ka eksperimantaalne pool kannatada.

«Kuulsusega kohtingul» Saatekülaline pluuto ja saatejuht Aleksandra Jürman.
«Kuulsusega kohtingul» Saatekülaline pluuto ja saatejuht Aleksandra Jürman. Foto: Eero Vabamägi

Pluuto tunnistas hiljuti avalikult, et tarbib kanepit. Seda on mees juba ammu ka enda laulusõnades ja muusikavideodes edasi andnud. Tema jaoks ei ole see tabu teema, sest esimest korda proovis ta kanepit juba 15-aastasena. «Kõigil on omad kiiksud,» räägib pluuto, kes alkoholi asemel teise stimulandi valinud on.

Vaata täispikka video-podcast'i «Kuulsusega kohtingul» pluutoga siin ja praegu!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles