TEISELE POOLE MAAKERA Liina Ariadne ja Martti Pedanik kolivad Eestist ära

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Liina Ariadne ja Martti Hallik
Liina Ariadne ja Martti Hallik Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Tuleme sealt targemana ja ehk rikkamana tagasi.» Lauljanna Liina Ariadne ja juutuuber Martti Pedanik (endise nimega Hallik) veedavad hetkel enda viimaseid päevi Eestis, sest üsna pea jätab noorpaar kodumaa selja taha ning koos koeraga kolitakse kaugele mere taha.

Esimest pulmaaastapäeva tähistanud sotsiaalmeediastaaridest paar Martti ja Liina Ariadne üllatasid paljusid, kui teatasid, et Martti pole seaduse ees enam mitte Hallik, vaid võttis oma naise perekonnanime Pedanik.

Nüüd on noorpaaril taas uus üllatus - nad kolivad Ameerikasse.

Liina ja Martti jagasid enda suurt uudist Kanal2 «Õhtu!» saates ning selgitasid otsuse tagamaid.

Martti sõnul on tal tekkinud elu võimalus teha koostööd mitme miljoni jälgijaga Youtube kanaliga ning teha samm kõrgemale. Martti läheb USA-sse, et teha tööd Youtube kanalis filmiaktsia karakterina ning tema töö näeb ette erinevaid ekstreemsusi - nagu benji hüpe, mägedes ronimised jms.

Kuna Martti on mõnda aega aidanud oma abikaasat Liinat manageerida, leidis ta, et see on ka lauljannale parim võimalus end maailmapilti panna ja muusikuna areneda ning teha koostööd Ameerika kirjutajate keskel, samal ajal, kui Martti teiste juutuuberitega lolluseid teeb. Mehe sõnul loodavad nad sealt targemana ja rikkamana kunagi tagasi Eestisse tulla.

Soov elada «Ameerika unistust» on olnud juba mõnda aega

«Tegelikult me oleme pikalt tahtnud kolida Ameerikasse ja elada natuke aega Eestis eemal, sest see on hea viis kasvada ja areneda,» räägib Liina, lisades, et jah-sõna öeldi kohe, kui võimalus tekkis ning esimese asjana hakkasid nad viisadega tegelema.

Liina ja Martti jaoks on USA eriti südamelähedane, sest just seal paar kihlus ning abiellus. Ühise perekonnanime võtmise kohta räägib Martti, et tal oli plaan mõelda välja uus perekonnanimi ning hakata moodustama dünastiat. «Me pidime peaaegu pulmadele kriipsu peale tõmbama,» naljatab Martti, kelle sõnul ei suutnud nad ühise perekonnanime valmises üldse kokkuleppele jõuda. Kui algselt võttis Liina endale Martti perekonnanime Hallik, siis üsna pea mõistis Liina, et see ikkagi ei sobi talle ning kompromissina võttis Martti endale perekonnanimeks Pedanik.

Et enda igavest armastust veelgi sügavamalt väljendada, lasi Liina oma kehale ka tätoveerida kaks südant, mida ühendab haaknõel.

USA elu ettevalmistuseks otsib paar hetkel endale uut korterit ning ka koerale on mõeldud - Bella sõidab enda peremeestega Ameerikasse kaasa ning sinna sõitmiseks ei pea ta lennuki all puuris kinni istuma, vaid talle on kindlustatud koht reisijate seas.

Hiljuti andis Ariadne välja enda esimese kauaoodatud lühialbumi «Hands Tied». 

Nelja looga EP’l, näeb Ariadnet kui naist, artisti, laulukirjutajat, kes räägib ühiskondlikust survest, sildistamisest, purunenud sõprussuhetest, uutest võimalustest ning kõige kogetu teel kasvamisest ja enesekindlamaks saamisest.

Ariadne enda sõnul on raske seda EP’d ühe sõnaga kokku võtta, kuna tegu on väga mitmetahulise pop EP’ga, kus ta katsetas varasemalt rohkem žanrite ja piiridega. «Olen väga elevil, et saan jagada enda esimest suuremat lugude kogumikku. Minu teekond selle EP’ni on olnud torminiline, olen väga palju arenenud ja kasvanud nii inimese kui artistina ning õppinud teekonnal usaldama enda intuitsiooni ja sisetunnet. Antud lühialbum annab võimaluse näidata end kui mitmekülgset artisti, jutustades lugusid isiklikest kogemustest ning selle erifaasidest. Mulle meeldib mõte sellest, et inimesed leiavad oma viisi, kuidas nende lugudega samastuda – kes leiab lohutust, meelelahutust või lihtsalt äratundmist,» lisab Ariadne.

Abikaaslane, mänedžer ja kaasautor Martti Hallik on naise üle uhke. «Olen näinud tema teekonda algusest peale ning tore on näha, kuidas Ariadne aina paremini tajub, mida oma muusikaga teha tahab, saades samal ajal aru enda väärtusest. Mul on siiralt hea meel, et nii tugevad lood on ühte kogmiku jõudnud ning mul oli au nimiloo protsessis autorina kaasa teha, see on meile suurepäraseks visiitkaardiks USA muusikatööstusesse, kuhu maikuust kolime – oleme põnevil, et saame albumit meie kuulajate ja USA sõpradega jagada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles