Andrei Zevakin ja Robin Valting kuulutasid Marii Karelli vastu sõja (5)

Elu24
Copy
Foto: Elu24 kollaaž

«Proua Karell on pahaseks saanud, väga pahaseks, nagu ma aru sain,» räägib juutuuber ja saatejuht Andrei Zevakin oma viimaseimas video-podcast'is «mis siin toimub?», kuulutades ajakirjaniku ja saatejuhi Marii Karelli vastu sõja.

Tõsieluseriaali «Villa» saatejuhid Andrei Zevakin ja Robin Valting reageerisid oma Youtube'i kanalis kahe Marii Karelli poolt juhitud «Laseri» episoodi peale, kus räägiti Briti-Ameerika sisuloojast Andrew Tate'ist ja isehakanud terapeut Laura Valgust, kelle seisukohad naiste olemuse ning õiguste kohta ei jätnud ükskõikseks ei Marii Karelli ega ka Zevakinit ja Valtingut.

Poisid tõid enda reaktsioonivideodes välja, et Karell võttis Tate'i saatesse täiesti valed inimesed, kes ei oleks pidanud Tate'i vaateid esitama. Laura Valgu osas ei meeldinud poistele see, kui kõvasti Karell naise kallal nokkis. Tundub, et Karell võttis poiste arvamusi hinge ning algasid läbirääkimised TV3 ja Zevakini ning Valtingu vahel.

Andrei sõnul oli neil Go3ga kirjalik kokkulepe, et nad tohivad neid saateid enda kanalil avaldada. Tuleb aga välja, et «Laser» on TV3 omand ning tegelikult poistel õigusi sellele reaktsioonivideo tegemiseks ei olnud. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles