Riigikogu liige Ester Karuse tavapäratust numbrimärgist: kindlasti olen liikluses kergesti silmapaistev (3)

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Keskerakonna ridadesse kuuluv värske riigikogu liige Ester Karuse jõudis esmaspäeva hommikul Toompeale oma särtsakalt punase Mercedes-Benziga.
Keskerakonna ridadesse kuuluv värske riigikogu liige Ester Karuse jõudis esmaspäeva hommikul Toompeale oma särtsakalt punase Mercedes-Benziga. Foto: Madis Veltman

Omapärase numbrimärgiga KARUSE2 tähelepanu pälvinud värske rahvasaadik Ester Karuse ütleb, et säärased numbrimärgid on tema perekonnas kasutusel juba aastakümnete tagusest ajast. «Paratamatult tõmbavad sellised numbrimärgid rohkem tähelepanu,» tõdeb poliitik.

Keskerakonna ridadesse kuuluv värske riigikogu liige Ester Karuse jõudis esmaspäeva hommikul Toompeale oma särtsakalt punase Mercedes-Benziga. Silmapaistva Mercedes-Benz CLS 350 Blueteci numbrimärk ei jäänud märkamata ka mitmetel Eesti Twitteri aktivistidel.

Ingliskeelne Twitteri konto, mis kajastab «pööraseid hetki Eesti poliitikas», säutsus, et äsja parlamenti valitud Ester Karuse tuli esimesel tööpäeval kohale autoga, mille numbrimärgiks on tema enda perekonnanimi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles