MEELEGA VÕI KOGEMATA? ⟩ Skandaalselt lõppenud «Vallaline kaunitar» jäi tähtsast nominatsioonist ilma

Elu24
Copy
Tõsielusaate «Vallaline kaunitar» finaalosa.
Tõsielusaate «Vallaline kaunitar» finaalosa. Foto: Kalev Lilleorg

Küllap ei jäänud kellelegi märkamatuks möödunud aasta lõpus skandaalse lõpplahenduse saanud tõsielusari «Vallaline kaunitar». Kuid tundub, et kuskil on ikka keegi, kellel läks palju meediakära tekitanud tõsielusaade meelest.

Selle nädala alguses selgusid Kroonika meelelahutusauhindade nominendid. Kõik, kel huvi, saavad oma hääle anda veebilehekülje vahendusel ja valikuid tuleb teha kümnes kategoorias.

Üheks kategooriaks on aasta telesaade, mille nominentide hulka jõudsid «Ma näen su häält», «Tähtede täht», «Südamesoov» , «Tantsud tähtedega», «Salalaul», «Orkestri mängud», «MasterChef Eesti», «Laulu- ja tantsumängud», «Villa», «Öökülaline» ja «Kodud rahaks». 

Nominentide seas olev «Villa» on aga ainus suhte-reality saade, mis mitmete teiste seast valituks osutusid. Nominatsioonist jäid ilma nii «Rannamaja» kui ka «Armastuse malev». Üllatuslikult on puudu ka palju meediakära tekitanud «Vallaline kaunitar», kus seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt omale unistuste meest otsis.

«Vallalise kaunitari» vestlusõhtu Pärnus sai skandaalse lõpu, kui tõsielusaates paari läinud Hunt ja Terras avalikult oma lahkuminekut arutasid. 
«Vallalise kaunitari» vestlusõhtu Pärnus sai skandaalse lõpu, kui tõsielusaates paari läinud Hunt ja Terras avalikult oma lahkuminekut arutasid. Foto: Urmas Luik

Imestust avaldas selle üle ka Hunt ise. «Miks ei ole «Vallaline kaunitar» saatena?» küsis ta ühismeedias ja näitas veebilehekülge, kus kõik soovijad oma hääled saavad anda.

Täiesti lootusetu aga olukord Hundi arvates ei ole. «Fännid kirjutasid sinna lahtrisse (lisa oma lemmik – toim.) ja siis vaatame jooksvalt edasi,» ütles Hunt Elu24-le. 

«Ja tähtis pole võit, vaid osavõtt,» lisas ta naljatades.

Kuigi Hundi tõsielusaade nominentide nimistusse ei jõudnud, siis endale napsas seltskonnastaar aasta suunamudija ja aasta meelelahutaja nominatsioonid. Viimase nominatsiooni, iroonilisel kombel, koos oma ekskallim ja «Vallalise kaunitari» meeststaar Hendrik Terrasega. 

Terras sai nominatsiooni ka aasta seksikaima mehe tiitlile, kus ta läheb vastu näiteks Andrei Zevakini ja Ari Matti Mustoneniga. 

Kroonika turundusjuht Doris Kase nentis Elu24-le, et nominentide nimistu läheb aina pikemaks. «Esialgu tõesti «Vallalist kaunitari» nominentide hulgas ei olnud, sest alustasime kümne nominendiga, et ka rahvale jääks võimalus oma lemmikuid pakkuda. Järjest hakkame ka rahva lemmikuid juurde lisama,» lubas Kase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles