Tööpostil provokatsiooni ohvriks langenud turvamees sai kahes kohtuastmes võidu. «Loodan, et sellega see lõppeb!» (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Peter-Christian Kivistik ja Jüri Puhang Solarise keskuses.
Peter-Christian Kivistik ja Jüri Puhang Solarise keskuses. Foto: Kuvatõmmis "Kuuuurija" saatest.

«Ma tahan, et see inimene saaks karistuse ja et see annaks sõnumi, et turvamehed ei ole teie süljetopsid ja enda viha väljaelamiseks,» rääkis Peter-Christian Kivistik möödunud aastal eetris olnud «Kuuuurija» saates. Nüüdseks on turvamees saanud kahes kohtuastmes võidu teda kaubanduskeskuses filminud kliendi üle.

Möödunud aastal kaebas Solarise keskuses turvamehena töötanud Peter-Christian Kivistik 84-aastase Jüri Puhangu kohtusse, kuna koroonamaski pakkumise järel hakkas Puhang teda kaubanduskeskuses filmima. Hiljem riputas mees videoklipid sotsiaalmeediasse koos tekstiga: «Lifti juures ründas mind agressiivne turvatöötaja ja kui hakkasin teda filmima, läks ta hoopis närvi, kuid lõpuks põgenes. Nüüd on siis Tallinna Solarise keskuses «oma» Kati Rebane (Rakvere Maximast). Kui keegi selle jõhkardi ära tunneb, võiks kommentaarides kirjutada.»

«Ma tahan, et see inimene saaks karistuse ja et see annaks sõnumi, et turvamehed ei ole teie süljetopsid ja enda viha väljaelamiseks,» rääkis turvamehena töötanud Kivistik «Kuuuurija» saates kohtuteest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles