FOTOD «Varsti on Kristiine ristmik paljas asfaldi-, tolmu- ja mürasaar?» Maatasa lõigatud põõsad tekitasid pealinlastes meelehärmi

Copy

«Sealt mööda minnes oli alati tore lindude elu kuulata,» märkis murelik linnakodanik ühismeedias ning jagas fotot Tallinnas Kristiine ristmikul peaaegu maatasa lõigatud põõsastest. «Selleks, et tagada põõsaste jätkusuutlikkus ja elujõulisus, tuleb aeg-ajalt teha noorenduslõikust, mis tähendab põõsaste umbes 15 cm kõrguseks lõikamist,» selgitas Kristiine linnaosa vanem tööde vajalikkust.

Teisipäeval läks ühismeedias liikvele foto Tallinnas Kristiine ristmikul maha lõigatud põõsastest, mis linnakodanikud kurvaks muutis. «Sealt mööda minnes oli alati tore lindude elu kuulata. Kas midagi on asemele planeeritud või varsti ongi Kristiine ristmik paljas asfaldi-, tolmu- ja mürasaar?»

«Ei saa aru jah, miks nad sel viisil jalalt nüsivad, selle asemel et lihtsalt tagasi lõigata. Spordi-Tedre nurgal võeti uhked sirelid põlvekõrguselt maha. Kas annab koledamat tegu ette kujutada?!» nukrutses teinegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles