ŠOKEERIV VIDEO ⟩ Kodutu naine sünnitas San Francisco tänaval lapse

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
USAs tänaval sünnitanud naine.
USAs tänaval sünnitanud naine. Foto: Ekraanitõmmis videost.

USAs California osariigis asuvas San Franciscos sünnitas noor naine tänaval lapse. Juhtum leidis aset linnaosas, kuhu on koondunud narkoprobleemidega kodutud inimesed. Ühe pealtnägija sõnul tarvitas naine enne sünnitust uimasteid. «See video on häiriv, kuid vajalik näitamaks, kui hävitavad on meelemürgid ühiskonnale,» öeldakse video juures.

Kui üldjuhul sünnivad beebid turvaliste haiglaseinte vahel, kus meditsiiniline personal naist igati abistab, siis San Franciscos tuli möödunud neljapäeval laps ilmale päevavalgel keset kõnniteed. Juhtum leidis aset piirkonnas, kus elab palju narkosõltlastest kodutuid inimesi.

Naist ja tema vastsündinut filmis üks mööduja. Videost on näha, et naine lamab kõnniteel külili maas ning on just sünnitanud. Nuttev imik on asfaldi peal. Naisele on appi tulnud mees, kes ütleb, et naine oleks rahulik ega liigutaks ennast, lubades, et abi on peagi tulekul. Videost nähtub, et vastne ema tõuseb istukile ja proovib beebi sülle võtta. On teada, et peagi viidi ema ja laps haiglasse ning nende seisund on stabiilne, vahendab New York Post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles