«No Country For Old Men» ja «There Will Be Blood» on kriitikute lemmikud

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader «No Country For Old Men» võtteplatsilt
Kaader «No Country For Old Men» võtteplatsilt Foto: outnow.ch

«No Country For Old Men» ja «There Will Be Blood» on liikunud veel ühe astme võrra lähemale Oscariaule, domineerides veel kahes edetabelis, mis hindavad parimaid filme aastal 2007.

Toronto filmikriitikute ühing hääletas vendade Ethan & Joel Coeni filmi «No Country For Old Men» parimaks filmiks, samuti pälvisid vennad parima režissööri ja stsenaariumi tiitli ning Javier Barden nimetati parimaks kõrvalosatäitjaks, vahendab Wenn.

Viggo Mortensen võitis parima näitleja tiitli rolli eest filmis «Eastern Promises», kus ta kehastas Vene maffiabossi ning parima näitlejanna tiitel läks Julie Christie’le filmi eest «Away From Her»

Austini filmikriitikud tunnustasid filmi «There Will Be Blood» lausa viie auhinnaga. Näiteks parima režissööri tiitel läks Paul Thomas Andersonile ja parimaks näitlejaks tunnistati Daniel Day-Lewis.

Ellen Page nimetati parimaks näitlejannaks filmirolli eest «Junos», mis tõi endaga veel teisegi auhinna – parim naiskõrvalosatäitja tiitel läks Allison Janney’le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles