FOTOD Kate Middleton kaldus pühade tähistamisel kuninglikust traditsioonist kõrvale

Elu24
Copy
Kate Middleton koos tütre Charlotte'iga 9. aprillil kirikus.
Kate Middleton koos tütre Charlotte'iga 9. aprillil kirikus. Foto: George Rogers/SIPA/Scanpix

Tundub, et prints Williami kaasa Kate Middleton otsustas äsja lõppenud pühade ajaks enda harjumusi muuta. Nimelt tegi Kate üle kümne aasta stiilivaliku, mida kuninganna Elizabeth teadaolevalt heaks kiitnud ei oleks.

Ülestõusmispühade kuninglikuks ürituseks valis Kate Middleton silmapaistva sinise mantli ja samavärvilised aksessuaarid, kuid mitte see ei olnud põhjus, miks ta ühismeedias palju tähelepanu pälvis.

Nimelt olid kuningliku pere fännid väga üllatunud, kui nad märkasid Kate'i küünelakki, vahendab Page Six. Kate oli ürituseks valinud punase küünelaki!

Kuigi paljude silmis on see ehk tavapärane valik, kandis Kate viimati avalikkuses värvilist küünelakki 2011. aastal. Teisisõnu peale prints Williamiga abiellumist.

«Küünelakkide kohta pole olnud mingeid rangeid reegleid, kuid on üsna hästi teada, et kuninganna Elizabethile nagu paljudele tema generatsiooni inimestele ei meeldinud värvilised küüned,» avaldas kuningliku etiketi ekspert William Hanson.

Hansoni sõnul ei saa Kate'ile tema punast küünelakki pahaks panna, sest ülestõusmispüha on siiski mõeldud tähistamiseks. Varem on Kate mitmel korral otsustanud punase pediküüri kasuks, kuid üldjuhul ta sõrmeküüntel midagi värvilist kandnud ei ole. Enamasti on ta valinud tagasihoidliku ja läbipaistva maniküüri. Vahel ei ole ta küünelakki kandnudki.

Seega oli väike muutus väga märgatav kuningliku perekonna fännidele, kes kiitsid Kate'i valiku heaks. «Imeline,» kommenteeriti ühismeedias.

Lahkunud kuninganna Elizabeth ise armastas tagasihoidlikku, läbipaistvat roosat küünelakki.

Teised kuningliku perekonna liikmed, näiteks printsess Eugenie, on kirevaid küünelakke kasutanud, kuid 2018. aastal sai Meghan Markle kõvasti kriitikat tumeda küünelaki valimise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles