UUS KUUM PAAR? Kylie Jenner veedab aega tuntud nägusa näitleja seltsis

Elu24
Copy
Kylie Jenner. 12.11.2022.
Kylie Jenner. 12.11.2022. Foto: Jordan Strauss/invision/ap

Kõmumeedias ringlevad kuulujutud, et Kylie Jenner on leidnud enda kõrvale uue kuulsa kaaslase. Mitmed allikad kinnitavad, et paari vahel on midagi susisenud juba jaanuarist saati, vahendab ET Canada.

Sotsiaalmeedias hakkasid ringlema kuuldused, et tõsielustaar Kylie Jenneri (25) ja näitleja Timothée Chalamet' (27) vahel on midagi enamat kui pelgalt sõprus. Nimelt jagas kõmu-uudiste veebileht Deux Moi paari anonüümset vihjet selle kohta, et noorte vahel on süttinud armuleek.

«Ma võin kinnitada Kylie ja Timothee teemat! Ma olen nendest juba jaanuarist saati teadnud,» seisab Instagrami postitatud kuvatõmmises anonüümsest sõnumivahetusest.

Deux Moi oli ka esimene veebisait, mis teatas Kylie õe Kendall Jenneri romantilisest suhtest muusik Bad Bunnyga.

Vaatamata sellele, et kuulujutt tundub vastavat tõele, ei ole Jenner ega Chalamet väiteid siiani kommenteerinud.

Tiktokkerid on aga jaganud lühikest klippi Jennerist ja Chalamet'st, kes vestlesid selle aasta alguses Pariisi moenädalal Jean Paul Gaultier' kõrgmoe etendusel.

@sussan_mourad Replying to @lanas.privatexx There’s now video footage of @kyliejenner & Timothee Chalamet 🥹👀 #kyliejenner #timotheechalamet #kyliejennertimotheechalamet #kylietimothee #kylie #kardashians #thekardashians #entertainmentnews #sussanmourad #celebritynews #celebritytok ♬ Poker Face - Eric Cartman
@jessthereporter Kylie Jenner and Timothée Chalamet CONFIRMED TO BE DATING #kyliejenner #timotheechalamet ♬ original sound - Jess Lucero❤️‍🔥☕️

Samuti on vihjatud, et Jenner ja Chalamet veetsid aastavahetuse koos Aspenis ja väidetavalt lähevad nad sel kuul koos Coachella muusikafestivalile.

Alles selle aasta alguses selgus, et Kylie ja tema kauaaegne partner ning laste isa Travis Scott on lahku läinud. Paaril on viieaastane tütar Stormi ja üheaastane poeg Aire.

Noore põlvkonna üht edukamat Prantsuse-Ameerika näitlejat Timothée Chalamet'd seostati viimati Johnny Deppi tütre Lily-Rose Deppiga, kui 2018. aasta oktoobris hakkasid levima jutud, et paar on ametlikult suhtes.

Paarike oma suhet avalikult ei kommenteerinud, kuid neid nähti aastate jooksul kahekesi avalikkuse ees õige mitmel korral.

Seega võib uskuda, et enda eraelusid kiivalt privaatsena hoidvad Jenner ja Chalamet oma suhtega niipea avalikkuse ette ei tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles