SODIAAGISOSINAD ⟩ Nädal võib tuua imelisi võimalusi, millest tasub kinni haarata

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

♦ «Sodiaagisosinate» taskuhäälingus tuleb jutuks selle nädala võimsaim taevaseis, mis toob paljudele kaasa õnnelikke juhuseid. 

♦ Saame teada, mida näitavad sünnikaardis saatuselõnga ketravad moirad - asteroidid Klotho, Lachesis ja Atropos.

♦ Nädalat juhib tuline ja tegus Sauade äss. 

Soovitused nädalaks

Pööra rohkem tähelepanu oma suhetele ning ole valmis rääkima asjust, mis hingel ja meelel. Suured läbimurded on võimalikud.

Kasuta ära õnnelikud juhused, mis su teele satuvad või endast märku annavad. Kui kahtled, siis tea, et need võimalused on vägagi reaalsed ja suure potentsiaaliga.

♦ Peagi ilmub artikkel taskuhäälingus juttu olnud kolmest asteroidist, mis nimetatud saatuseketrjate moirade järgi: Klotho, Lachesis ja Atropos. Nende abil on võimalik tõlgendada suhete ja projektide algust, kestust ja lõppu. 

Nädalakaart: Sauade äss

Tarokaart Sauade äss
Tarokaart Sauade äss Foto: Shutterstock

Oh sa poiss, mis võimalus sulle nüüd antakse! See on midagi ilusat ja suurt, midagi, mis sütitab sinus kire. Aga pane tähele - äss on võimalus, potentsiaal. Sinu asi on see siiski ära kasutada!

Ära jäta siis seda universumi kingitust ripakile ja vaata, mis selles pakkumises peidus on. Siit võib kooruda uus lahe projekt, hobist võib kasvada püsiv sissetulekuallikas või lõpuks hakkad kirjutama seda raamatut, mis su peas ammu juba valmis. Sel nädalal ütleb universum: las käia!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles