NÄDALAPROGNOOS Saabub üks aasta õnnelikemaid päevi: viimane helge nädal enne uusi katsumusi

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Pexels

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 10. kuni 16. aprill 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Ees on võrdlemisi helge nädal, millest tasub võtta parimat, kuna juba järgmisel nädalal algab pingelisem ja isegi kriitilise mõjuga varjutuste periood. Ent käesolev nädal võib tuua omajagu õnne, avardumist, paremaid suhteid ja võimalusi.

Ainult reede paiku läheb meeleolu tõsisemaks ning elu nõuab realistlikumat suhtumist (võib saabuda reaalsuskontrolli moment). Seega ei maksa nädalalõpule suuri lootusi panna – kõige viljakamad on nädala esimene pool ja keskpaik.

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval liigub Merkuur kvadraadis Lilithiga ning Veenus siseneb Kaksikutesse ja teeb trigooni Pluutoga. Aeg soosib sellistel teemadel rääkimist, mida peetakse muidu tabuks, ebasobilikuks, ebamugavaks või mida lihtsalt ei soovita näha. Toored ja karmid väljaütlemised võivad tuua kaasa olulise muutuse mistahes suhetes: tulemus võib olla kokkuvõttes ikkagi positiivne, kuna see muutus oli vajalik. 

Selles energias suhted muutuvad sügavamaks ning on soov minna asjade tuumani. Armusuhetes võivad ärgata tugevamad tunded. Südameasjus võib toimuda oluline edasiliikumine tänu julgele vestlusele. 

Kolmapäeval jõuab Päike ühendusse Jupiteriga. Täpne seis on öösel kell 1, seega on mõju tuntav juba ka teisipäeva õhtul ja jätkub veel neljapäeval. See on võimas kohtumine päikesesüsteemi kahe kõige suurema taevakeha vahel, mis on olemuselt seotud tuleelemendiga, ja lisaks toimub seekordne ühendus tulises Jääras. See ühendus leiab aset korra aastas, aga iga kord järgmises tähemärgis – Jääras toimus see viimati 6. aprillil 2011. 

See on väga õnnelik seis, mis räägib võimalikest uutest suurtest algustest! Ühelt poolt annab see lihtsalt õnne ja võimalusi, teiselt poolt tõstab inimest sisemiselt, kinkides lootust, usku, usaldust, entusiasmi ja avades positiivseid väljavaateid. Kahtlemata on siin palju helgust ning selle eesmärk on käivitada inimestes mingi uus kasvamine. Praegu tehtud algatused viivad tulevikus kaugele ning avarduvad mitmekordselt. On aeg mõelda ja tegutseda suurelt. 

Reedel viibib Veenus kvadraadis Saturniga, mis võib mõjuda kui külm vesi Päikese-Jupiteri toodud optimismi kaela. Eesmärk on lihtsalt end reaalsusega taas paremasse kooskõlla viia ja ka oma suhteid veidi ümber häälestada – kas inimesed, kes sind ümbritsevad, on need, kes aitavad eesmärkideni jõuda? Tasub hinnata ka iseenda panust suhetesse. Oluline on leida üles need kohad, kus saab midagi paremini teha. Ajutise jahtumise ja külmuse pärast ei maksa meelt heita. 

Seis võib ka näidata, et praegu meile ei anta seda, mida tahame. Mingi blokeering või piirang tuleb ette ja peame end rohkem tõestama. 

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 13.47–20.33

Neljapäeval 17.13–23.42

Laupäevast 18.15 – pühapäevani 01.57

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles