BLOGI JA GALERII ⟩ «Tähtede tähe» fantastilises džässivoorus võidutsesid säravad naised

Copy

Taas on käes pühapäev ja see tähendab vaid üht: aeg on veeta õhtu koos muusikalise kontsertsõuga «Tähtede täht». Sel nädalal panevad säravad tähed end proovile džässižanris.

Kell 20.05 algavas meelelahutuslikus muusikasaates «Tähtede täht» selgitavad armastatud artistid välja, kes on parimatest parim igas muusikažanris.

Esimeses saates siirduti 70ndatesse, disko kuldajastusse; teises võeti välja must lainer ja rokiti hard rock'i mitmekülgses maailmas; kolmandas pandi ennast proovile aga hoopis hiphopižanris. Täna on käes aeg siirduda džässi lainele! 

Saates panevad oma laulu- ja tantsuoskused proovile Stefan Airapetjan, Jaagup Tuisk, Synne Valtri, Getter Jaani, Tõnis Sarap, Peeter Oja, Alika Milova ja Elina Nechayeva. Saadet juhib alati särav ja otsekohene Jüri Butšakov.

Tähtede esitusi kommenteerib kolmeliikmeline ekspertide kogu, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ja terava keele poolest tuntud muusik Mihkel Raud. Võitja selgub stuudiopubliku hääletusel.

Tagasi üles