LIGI VIIEKORDNE HIND Disainer Toivo Freemani oksjonile pandud pusa leidis uue omaniku

Elu24
Copy
Toivo Freeman Pilt. Tallinn Fashion Week 2023 kevad. 1.04
Toivo Freeman Pilt. Tallinn Fashion Week 2023 kevad. 1.04 Foto: Erlend Štaub/TFW

«Pusa läks õiglase hinnaga ja õigele inimesele,» nentis Toivo Freeman Pilt, kelle enampakkumisele pandud pusa «Fuck off Putin» leidis uue omaniku vähem kui 24 tunniga.

Kunstnik Toivo Freeman Pilt teatas reedel Instagramis, et paneb 24 tunniks oksjonile enda loodud pusa «Fuck off Putin», alghinnaga 88 eurot

Laupäeva hommikul sõnas kunstnik toimetusele, et pusa on müüdud. «Pakkumisi tuli alla kümne. Pusa läks õiglase hinnaga ja õigele inimesele,» nentis Freeman. Pusa lõpphinnaks kujunes 420 eurot. «Eile õhtul tuli selline pakkumine ja oli õige inimene, et andsin ta ära.»

Oksjonile pandud pusa.
Oksjonile pandud pusa. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Freeman lisas, et pani pusa enampakkumisele, kuna selle tahtjaid oli mitu. «Minu jaoks on see pusa tugev meelsuse väljendamine,» nentis ta. 

Oksjoneid on Freeman varemgi korraldanud. Olen neid aastaid teinud ja aegajalt teen kui mõni huvitav ese valmib,» lisas ta. 

Toivo Freeman Pilt osales ka hiljaaegu toimunud Tallinna moenädalal, kus tõi esmakordselt enda moeloomingu lavale. «Enne show'd ma rääkisin erinevate inimestega sellest pusa mõttest. Enamusel tuli hirm silmi ja minu küsimuse peale, et mis te kardate, tuli vastuseid, et mis teised sellest arvavad ja äkki hakatakse kiusama jne,» rääkis Freeman otsekohese sõnaga pusast. 

«Kurb tunne oli selliseid vastuseid kuulda ja selle põhjal valisin õige inimese, kes kannab seda auga,» lisas ta. 

Toivo Freeman Pilt Tallinn Fashion Weekil.
Toivo Freeman Pilt Tallinn Fashion Weekil. Foto: Eero Vabamägi/Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles