KLÕPS «Õnnelikud inimesed on alati nii kaunid!» Joel Ostrat naudib kaaslasega Kopenhaagenit

Elu24
Copy
Joel Ostrat Gustav Gastro Cafes Tartu Kaubamajas
Joel Ostrat Gustav Gastro Cafes Tartu Kaubamajas Foto: Margus Ansu / Postimees

Näib, et Joel Ostrat on aja maha võtnud ja naudib kaaslasega kevadist Kopenhaagenit. «Nemad säravad!» on inimesed postitatud puhkusefotost lummatud. 

Möödunud aasta novembris hakkasid liikuma kõlakad, et tippkokk ja telenägu Joel Ostrat veedab aega 20-aastase salapärase blondiini - Laura Lokki -, seltsis.

Ostrat uut suhet kinnitama ei kiirustanud.

Viimasel ajal on aga telekokk agaralt postitanud sotsiaalmeediasse ühiseid fotosid, kus istutavad koos näiteks tomatitaimi ja veedavad üheskoos mõnusalt aega. 

«Terrassihooaja avamis talgud ja vaatame mida on laupäeval meile pakkuda,» kirjutas Ostrat näiteks paar nädalat tagasi Instagramis, kui jagas klõpse hetkest, kus nautisid Lauraga laupäeva hommikust kohvi ja saiakesi, istudes Tallinnas asuva Röst pagari kohviku terrassil.

Nüüd aga jagab Ostrat lustakat fotot Kopenhaagenist. «Üks ilus pilt,» nentis Ostrat Kongens Nytorvi väljakul klõpsatud foto juures, lisades teemaviiteks puhkus. «Õnnelikud inimesed on alati nii väga kaunid,» nentis üks kommentaariumis. «Nemad säravad!» lisas teinegi. 

Esmakordselt ilmus paar avalikkuse ette möödunud aasta novembris, kui käsikäes ilmuti saate «Tantsud tähtedega» finaali vaatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles