DROONID DILDOKS ⟩ Putini toetaja plaan läks Ukraina häkkerite pärast luhta

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Droon. Pilt on illustreeriv.
Droon. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

«Ta on sõjakurjategija, vabatahtlik, blogija ja nüüd ka dildode omanik,» teatas Ukraina häkkerite grupp ühismeedias olles äsja Putini toetaja plaanile totaalselt vee peale tõmmanud.

Putini toetaja Mikhail Lutšin oli juba mõnda aega kogunud raha, et soetada Vene armeele droone, vahendab New York Post. Lõpuks sai Mikhail kokku ligi 23 000 eurot ja andis oma drooni-tellimuse sisse. 

Kuid Ukraina häkkerite rühmitus Kiber Sprotyv kallas 34-aastase Putini toetaja plaanile vee peale. 

Rühmituse sõnul häkkisid nad mehe kontosse sisse ning muutsid tema tellimust. Droonide asemel märgiti tellimusse erinevad täiskasvanutele mõeldud seksilelud. «Nüüd peab ta droonide asemel saatma autotäis vibraatoreid, dildosid ja muud Vene rahva jaoks väärtuslikke asju,» teatasid häkkerid võidurõõmsalt.

Putini toetaja ise väitis, et ta sai suure osa rahast tagasi ja seksividinaid tuli talle kõigest 196 euro eest. Häkkerite rühmitus väidab aga vastupidist, sest nende andmetel Mikhail raha tagasi ei saanud.

Blogimisega tegeleva Mihkaili sõber oli Vene propagandisti Vladlen Tatarski, kes möödunud pühapäeval pommiplahvatuses hukkus. 

Tatarskil, õige nimega Maxim Fomin, oli Telegramis üle 500 000 jälgija ja ta pooldas Venemaa sissetungi Ukrainasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles