FOTO Lahkus peolt tusasena? Viis autot jäid Tartus ööl vastu reedet vandaalitsejale ette

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Tartus parkivad autod. Pilt on illustreeriv.
Tartus parkivad autod. Pilt on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Mitme Tartu elaniku jaoks algas reede suure pettumusega, sest nende auto oli ette jäänud tusasele vandaalitsejale. Politsei sõnul said kannatada viis autot. 

«Korralik oinas olnud ikka,» kommenteeriti avalikus Facebooki grupis «Märgatud: Tartus» postituse alla, milles paluti abi vandaalitseja tuvastamiseks.

«Neljapäeval vastu reedet (6.–7. aprill) lõhuti mitmel autol küljepeeglid ja keredetailid Väike-Kaare tänaval,» selgitas postituse autor. «Ega kellelgi ei juhtu olema kaamera salvestust sellelt tänavalt või on aimu kes võis tol öösel arvatavasti Kammivabriku peolt veidi tusasena lahkuda?» pakkus ta.

Postituse autor täpsustas Elu24-le, et tema auto vandaalitsejale ette ei jäänud ning Facebooki grupis näitas ta naabri autole tehtud kahjustusi. 

Tartus jäi vandaalitsejale ette mitu autot. Fotol üks autodest.
Tartus jäi vandaalitsejale ette mitu autot. Fotol üks autodest. Foto: Erakogu

Ühismeedia põhjal selgub, et Kammivabriku tehasehoones oli 6. aprilli õhtul tõepoolest pidu ja Väike-Kaare tänav ei ole peopaigast kaugel.

Tartu politseijaoskonna välijuht Talis Eit kinnitas Elu24-le, et ööl vastu reedet said sel tänaval väiksemaid kahjustusi kokku viis sõiduautot. «Täna (reedel, 7. aprilli) hommikul sai politsei teate, et Väike-Kaare tänaval on öö jooksul autode kallal vandaalitsetud.»

«Politseipatrull käis kohapeal, fikseeris olukorra, tegi fotod ja suhtles autode omanikega. Kolmel autol olid kahjustatud küljepeeglid, ühel autol tuvastati uksel mõlk ja ühel autol ka lõhutud tagumine kojamees. Täpsem tekitatud kahju on selgitamisel,» selgitas välijuht.

Eit täpsustas, et taoliste juhtumite puhul sõltub vandaalitsejate tabamine suuresti sellest, kas nende tegevus võis jääda näiteks turvakaamerate peale.  «Või oli inimesi, kes võisid tegevust pealt näha.»

Kui kellelgi on selle konkreetse juhtumi kohta infot, andke sellest teada louna.vihje@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles