Maiken Pius laste kõrvalt näitlemisest: kulub palju mõttetööd ja tihti kiirreageerimist

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Maiken Pius pesunaise Agnesena "Kuulsuse narrides"
Maiken Pius pesunaise Agnesena "Kuulsuse narrides" Foto: Robert Lang

«Aja planeerimine on kõvasti rohkem päevakorras kui enne lapsi,» sõnab näitleja Maiken Pius, kuidas elu pärast lapsi muutunud on.

Maiken Pius sõnab, et kevad on tema jaoks millegipärast alati kiire. «Inimestel käivitub kuidagi mingi tunne, et ah-ah, see veel vaja ära teha ja oh, selle jõuan ka ja enne suve veel see kolmas asi ka ja siis äkki avastad hirmuga, et kas ma ikka jõuan. Aga usk sellesse, et suvi on soe ja saab puhata, aitab end kokku võtta. Ühesõnaga tööd on hetkel päris palju jah,» tunnistab ta. 

Sel kevadehakul jõudis televaatajateni Elisa originaalsari «Uus algus". Komöödiasarja tegevustiku keskmes on tavalised pereinimesed Mait ja Piret, kes kasvatavad teismelist tütart Mari ja kaheksa-aastast pesamuna Pauli. Ühel päeval kaotavad mõlemad vanemad töö ja järsk elumuutus toob esile allasurutud pinged ning algavad sekeldused. Kuna laenud on kukil, on kiiresti vaja käima lükata uus algus – leida raha ja mingi töö. Nõnda võtab Piret ette OnlyFansi tee ja Mait sukeldub krüptoärisse. Lisaks vürtsitavad päevi suhted Pireti vanematega ja seadusega pahuksisse sattumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles