FOTOD Minister Riina Sikkut suutis peaministrit valitsuse viimasel istungil korralikult üllatada (3)

Elu24
Copy
Peaminister Kaja Kallas valitsuse istungil 6. aprill.
Peaminister Kaja Kallas valitsuse istungil 6. aprill. Foto: Raul Mee

Vahel tuleb ikka ette üllatusi ja tahaks loota, et suurem osa neist on positiivsed. Just vahva üllatuse osaliseks sai peaminister Kaja Kallas teise valitsuse viimase istungi eel, kui Riina Sikkut teda tuppa astudes rõõmustas. 

Neljapäeval, 6. aprillil toimus Kaja Kallase teise valitsuse viimane istung, mis algas peaministrile toreda üllatusega. Nimelt ei suutnud Kallas oma siiraid emotsioone varjata, kui kohtumisele saabus majandus- ja taristuminister Riina Sikkut

Hetk, mil Kaja Kallas Riina Sikkutit märkas.
Hetk, mil Kaja Kallas Riina Sikkutit märkas. Foto: Raul Mee

Nimelt oli Sikkut valinud istungi jaoks erkroosa kleidi ja juhuslikult oli samasuguse värvivaliku teinud ka Kallas.

Hetk, mil Kallas ja Sikkut mõistsid, et nad tulid istungile sarnaste kleitidega.
Hetk, mil Kallas ja Sikkut mõistsid, et nad tulid istungile sarnaste kleitidega. Foto: Raul Mee

Vahva hetk jõudis ka Kallase ühismeediasse. «Tänane kogunemine valitsuse istungile oli üsna meeleolukas,» kirjeldati Kallase kontol erkroosa kleidi hetke. 

Kleidivalik oli tol päeval üsna erilise tähendusega, sest plaanikohaselt oli tegu viimase korraga, kui Kallase teine valitsus füüsiliselt istungile koguneb. Seega tehti valitsusest ka ajalooarhiivide jaoks pilte. 

Mälestuseks tehti ka foto Reformierakonna ministritega, mis pakkus teisegi vahva hetke. Nimelt lubati rahandusminister Annely Akkermannile, et ta töödeldakse pildile. «Kahjuks pidi ta ära kiirustama, aga lubasime proovida ta meiega pildile photoshoppida,» kirjutati ühismeedias.

Foto: Kuvatõmmis Instagrami-loost
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles