VAATA JA KUULA «Suveks banger valmis!» Uue loo avaldanud räppar nublu otsib sellega ideaalset naist

Elu24
Copy
Räppar nublu muusikavideo
Räppar nublu muusikavideo Foto: Kuvatõmmis muusikavideost

Räppar nublu andis ööl vastu reedet välja uue loo «Ära ärata» ja koos sellega nägi ilmavalgust ka huvitava visuaalidega muusikavideo. 

Räppar nublu uus lugu, mis kannab pealkirja «Ära ärata»,  avaldati koos muusikavideoga. Viimases mängib peategelast nublu ise. 

Autori sõnul räägib muusikavideo sellest, kuidas peategelane ehk nublu elab oma minimalistlikus maailmas ja proovib endale ideaalset naist ehitada. Kuna kokkuvõttes selgub, et tegemist on võimatu missiooniga, siis üks naistest võtab peategelase elu.

Räppar nublu.
Räppar nublu. Foto: Kairi Killing

Video produtsent ja režissöör on Aleksandr Tokarev (A Cube Agency) tõdes, et tehniliselt oli võtteplatsil raskusi küll. «Kõige enam aega võttis ilmselt naiste lae külge kinnitamine,» sõnas Tokarev. «Alguses arvasime, et saame hakkama poole tunniga, aga lõpuks võttis see aega üle kolme tunni. Keeruliseks tegi olukorra veel see, et korraga said tüdrukud laes olla vaid kuni 5 minutit,» lisas Tokarev.

Võttepäev kestis kokku umbes 18 tundi. 

Äsja ilmunud loo sõnade autor on nublu ise ning loo produtseerisid koos temaga Gevin Niglas ja Olli Pekka Rikhard Vuorinen. Singli miksis Gevin Niglas ja masterdas Vallo Kikas.

Räppari fännid, kes on lugu juba kuulnud, pakuvad, et sellest võiks tulla selle suve hit. «Suveks banger valmis,» kommenteeris keegi Youtube'is. «Jäängi seda kuulama vist,» lisas teine takka. 

Prillide taha peituv mõminaräppar nublu kogus algselt tuntust Soundcloudi platvormil ja jõudis suurema populaarsuseni looga «Droonid». Tänaseks on mees välja andnud ligi 30 lugu, millest enamik on jõudnud edetabelite tippu.

Tema viimane singel «Kastehein» pälvis 2023. aasta Eesti Muusikaauhindadelt Aasta Muusikavideo tiitli.

Laval näeb nublu sel suvel näiteks 7. juulil Pärnus toimuval suve suurimal elektroonilise muusika festivalil Beach Grind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles