FHM 2009 seksikaim kaanestaar vihkab rinnahoidjaid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FHM kaanestaar 2009, 02.02.2009
FHM kaanestaar 2009, 02.02.2009 Foto: Photo Factory
Meesteajakirja FHM lugejad hääletasid aasta kõige seksikamaks kaanestaariks ilusa, targa, julge ja sümpaatse Veronika.

Veronika on 21-aastane ja Tallinna ülikoolis Linnar Priimäe õpilane. Kaunitar studeerib reklaami ja imagoloogiat ning kirjutab praegu bakalaureusetööd. Kooli kõrvalt võib seksikat kiisut näha töötamas St Patricu pubis baaridaamina.

Hobideks on Veronikal fotograafia ning ta on olnud ka paar korda jalpallurite massöör. «Kui meestel tõmbas jalg krampi või valutas, siis ma masseerisin neid.»

Veronika mehe iluideaaliks on jalgpallur Artur Kotenko (endine Levadia mängija). Lemmikaksessuaarideks on tütarlapsel aga seksikas pesu, mida leidub kapis karpide viisi.

«Rinnahoidjaid ma ei kannata, aga tööl pean neid siiski kandma, sest seal tulevad purjus kliendid, kes vaatavad suurte silmadega, kuidas tissid paistavad,» pajatab iludus.

Veel räägib Veronika, et nii kurikuulsaks, kui FHMi eelmised kaanestaarid - Aveli Abel aka Vändra Aveli ja Kersti Kroon, ta siiski saada ei soovi.

Vaata seksikaid pilte Veronikast ning FHMi aasta kaanestaari auks korraldatud peost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles