Soome iludusvõistluste maastikul toimus suur muutus

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Miss Soome Miss Universumi iludusvõistlusel 2019. aastal.
Miss Soome Miss Universumi iludusvõistlusel 2019. aastal. Foto: ZUMA Wire/Scanpix

Paljudel kaunitel soomlannadel on põhjust rõõmustamiseks, sest Miss Soome iludusvõistluse reeglites toimus märkimisväärne muutus. Nimelt antakse nüüd võimalus ka abielus ja lastega missidele!

Põhjanaabrid on teinud muudatuse sarnaselt Miss Universumi iludusvõistlusega, mis lubab alates möödunud aastast abielus ja lastega naisi osalema.

Uue Miss Soome otsimine on alanud ja kõik 20–28-aastased soomlannad, kes tahavad end iludusvõistlusel parimast küljest näidata, on oodatud osalema. Alates sellest aastast võivad missivõistlusele kandideerida ka abielus ja lastega naised, vahendab Iltalehti.

«Miss Soome on alati järginud Miss Universumi reegleid. Selleks aastaks eemaldati Miss Universumi reeglitest, et missikandidaat peab olema vallaline ja lastetu, seega teeme sama,» avaldati ametlikul pressiüritusel.

Samas peavad iludusvõistlusele pürgivad missid meeles pidama, et Miss Soome võitja läheb edasi Miss Universumi võistlusele, mis kestab nädalaid. Juhul kui võidetakse Miss Universum, tuleb jääda aastaks New Yorki elama. Teisisõnu nõuab see suurt pühendumist.

Miss Soome võistlusele saavad soovijad kandideerida kuni 10. maini. Kõigist kandidaatidest valitakse 20 poolfinalisti, kes võtavad kevadel ja suvel osa iludusvõistlusele eelnevast treeningust. Finalistid selguvad augustis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles