Aprillinali saab tõeks? Haapsalu peatänaval sai näha kaevetöid

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Haapsalu Posti tänav pärast remonti. Seni varju pakkunud kaharad pärnad on kadunud.
Haapsalu Posti tänav pärast remonti. Seni varju pakkunud kaharad pärnad on kadunud. Foto: Konstantin Sednev

Kas tõesti hakkavad Haapsalu kurikuulsal Posti tänaval toimuma teetööd, nagu kohaliku lehe aprillinali justkui ennustas? Tundub, et siiski mitte.

Haapsalu ja Läänemaa inimesi koondavasse Facebooki gruppi postitas kohalik haapsallane teisipäeval fotod Posti tänavast, kus tundusid pooleli olevat mingisugused kaevamistööd. «Täna nägin, et kopp oli kohal,» kommenteerib fotod postitanud Ülo. 

Foto: Kuvatõmmis Facebooki grupist

«Tuleb välja, et laupäevane leht ei valetanud, läheb kaevamiseks...» kirjutas Ülo postituse juurde. Nimelt kirjutas Lääne Elu esimesel aprillil naljauudise pealkirjaga «Algab Posti tänava ümberehitamine». Artiklis räägiti, et kuu aja pärast lähevad lahti Haapsalu peatänava ümberehitustööd, sest linnavalitsusel napib raha autojuhtidele lõputute kahjunõuete tõttu hüvitise maksmiseks.

«Kõik rõõmustasid selle üle, kuni said aru, et vist on nali,» kirjeldab üks haapsallane enda reaktsiooni Lääne Elus ilmunud naljaartiklile.

Haapsalu linnavalitsuse aselinnapea Helen Rammu kommenteeris, et tänaval tehti eraisiku kanalisatsioonitöid.

Mullu suvel lõppes Posti tänava 3,6 miljonit eurot maksma läinud rekonstrueerimine, kuid Lääne Elu kirjutas, et kohe ilmnesid probleemid ning tänava ülekäigurajad on laotud ebatasaste kividega, mis on neli aastat vöötradadel keelatud olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles