«Palun kasutage päikesekreemi, päevitus ei ole seda väärt.» Näitleja Hugh Jackmanil kahtlustatakse nahavähki

Elu24
Copy
Hugh Jackman kutsus inimesi üles oma naha tervisele mõtlema.
Hugh Jackman kutsus inimesi üles oma naha tervisele mõtlema. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost

Näitleja Hugh Jackman, kes on varemgi nahavähiga võidelnud, tuletas plaasterdatud ninaga oma Instagrami postituses jälgijatele meelde, et suve tulekul tasuks kindlasti mõelda päikesekreemi kasutamisele.

Ninal sidemeid kandnud «Wolverine’i» näitleja võttis sotsiaalmeedias sõna ja kutsus oma jälgijaid minema vajadusel arstlikku kontrolli ja järgima päikeseohutuse põhimõtteid.

«Tahaksin, et kuuleksite seda minult... juhul, kui keegi näeb mind tänaval või midagi. Mulle tehti just kaks biopsiat, käisin just arsti juures ja ta nägi väikeseid detaile, mis võivad viidata nahavähile. Saame paari päeva pärast teada,» sõnas näitleja sotsiaalmeediasse postitatud videos. Jackman ütles, et tal kahtlustatakse basalioomi, mis on õnneks üpriski ohutu nahavähi vorm.

«Siiski – kui saan võtta praegu sõna sel teemal, siis teen seda. Suvi on tulekul, palun kasutage päikesekreemi, päevitus ei ole seda väärt,» pani näitleja inimestele südamele. 

54-aastane staar ütles, et ootab testitulemusi lähipäevil.

See pole esimene kord, kui näitlejal nahavähk avastatakse. 2013. aastal kirjutasime, et Jackman lasi eemaldada oma ninal areneva nahavähi.

Toona postitas staar samuti Instagrami foto oma plaasterdatud ninast ning avalikustas, et tema naine Deborra-Lee Furness oli see, kes soovitas tal kahtlase laigu tõttu nahaarsti juurde minna.

«Oh sa poiss, tal oli õigus! Mul oli basaalrakuline kartsinoom,» kirjutas Jackman toona. «Ärge olge nii rumalad kui mina. Minge arsti juurde kontrolli. Ja kasutage päikesekaitsekreemi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles