FOTOD «Paris Hilton sai lapse? Kus ma elanud olen?» Paris Hilton näitas miljonitele fännidele oma pisipoega

Elu24
Copy
Paris Hilton.
Paris Hilton. Foto: FS//AdMedia/SIPA/Scanpix

Tänavu jaanuaris emaks saanud Paris Hilton pole oma pisipoega sotsiaalmeedias palju näidanud, kuid nüüd kostitas seltskonnastaar ja ärinaine fänne glamuurse ja armsa fotoseeriaga.

«Minu kogu süda,» pealkirjastas Paris Instagrami postitatud pildiseeria, kus poseerib mustvalgetel fotodel koos pisipojaga.

Paljud ei suuda ära imestada, kui armsad on Parise jagatud fotod, ning ütlevad, et ärinaine on kindlasti imeline ema. Samas on ka mitmeid, kes pole naise lapsesaamisest veel kuulnudki, ehkki Paris sai emaks juba mitu kuud tagasi.

«Paris Hilton sai lapse? Kus ma elanud olen?» küsib üks. On teisigi, kes imestavad staari elumuutuse üle. «Täpselt sama siin, mul polnud õrna aimugi!» Suuresti võivad fännid teadmatuses olla seetõttu, et Paris sai emaks asendusema abil ning polnud tegelikult ise rase.

Seltskonnastaar, ärinaine ja DJ Paris Hilton (41) teatas jaanuaris, et tema ja abikaasa Carter Reum said pisipoisi vanemateks. «Emaks olemine on alati minu unistus olnud ja ma olen nii õnnelik, et Carter ja mina üksteist leidsime,» avaldas värske ema People'ile. «Me oleme nii elevil oma pere loomisest ja meie südamed on armastusest poja vastu juba lõhkemas.»

Toona jagas naine rõõmusõnumit samuti Instagramis, kuid postitas pildi hetkest, kus poeg ema näpust kinni hoiab, ning lapse nägu veel ei näidanud. «Juba armastatakse sind enam, kui sõnadega saab kirjeldada,» kirjutas ta postituse juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles