ENNE JA PÄRAST Ühetoalisest Karlova korterist sai lihtsate lahenduste abil hubane tudengikodu

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
«Kodud rahaks» korter enne ja pärast värskenduskuuri.
«Kodud rahaks» korter enne ja pärast värskenduskuuri. Foto: «Kodud rahaks» / Kanal 2 / Elu24 kollaaž

Seekord sõitsid «Kodud rahaks» saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido Tartusse, et puhuda uus elu sisse Karlovas asuvale tulevasele tudengikodule. 

Merlinile avaldas seekord tõeliselt muljet hästi renoveeritud palksein. Väikesele puust linnale ehk Tartule väga iseloomulik element meenutab maakodu ja just sellest lähtuvalt said paika pandud ka edasised plaanid.

Kuigi korter on väike, jagus väljakutseid küllaldaselt. Kõigi seinte värvimine, hulga mööbli värskendamine ja väljavahetamine ning esmakordsed plaatimistööd tegid mõnusa lõpptulemuseni jõudmise küllalt põnevaks teekonnaks.

Vaata galeriist, milline oli korter enne ja milline näeb see välja pärast värskenduskuuri:

Saates «Kodud rahaks» tõttavad saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido appi korteriomanikele, kelle üürikorterid alles ootavad oma tähetundi. Et ajale jalgu jäänud või hoopis olematu disainiga korteritest üllatavalt kenad kodud saaks, on kõige olulisem leida üles kõige kavalamad ja soodsamad nipid.

Uuel hooajal saavad oma korteris sisustusmöllu teha kümme korteriomanikku igast Eesti nurgast. Tuhande euro ja Merlini ideedepagasi kasutamiseks on neil aega kaks nädalat, et avaldada lõpptulemusega muljet nii Keilile kui kohalikku turgu hästi tundvale kinnisvaraeksperdile. Vaid nii saab rahuliku südamega panna üles üürikuulutuse, milles pole häbi üürnikult õiglast hinda küsida, ja tänu üüritulule oma järgmisi unistusi täitma hakata.

Saade «Kodud rahaks» on Kanal 2 eetris kolmapäeviti kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles