Hiljuti teise lapse emaks saanud Heelia Sillamaa: tahtsin olla üks neist naistest, kes valatakse üle komplimentidega...

Elu24
Copy
Heelia Sillamaa Eesti filmi- ja teleauhindade galal Alexela kontserdimajas.
Heelia Sillamaa Eesti filmi- ja teleauhindade galal Alexela kontserdimajas. Foto: Madis Veltman

«Sel korral olen juba targem. Lepin sellega, et olen aeglane taastuja ja võtan oma praegusest kehast viimast,» nendib hiljuti teise lapse ilmale toonud telenägu Heelia Sillamaa.

Märtsi lõpus teise poisslapse emaks saanud Heelia Sillamaa jagab ühismeedias mõtteid sünnitusjärgsest kehast.

««Wow! Ta näeb kõigest nädal pärast sünnitust välja selline, nagu ta oleks oma kehal rahulikult taastuda lasknud. Nii ilus ja inspireeriv!» on lause, mida värskelt sünnitanud naised just tihti ei kuule…» alustab ta Instagrami tehtud postitust.

«Ma mäletan, kuidas esimese sünnituse järel tahtsin minagi olla üks neist erilistest naistest, kes valatakse üle komplimentidega stiilis: «Sa nagu polekski sünnitanud!» Saamata sealjuures aru, kui rumal on taga ajada komplimente, mis kiidavad midagi, mille üle mul endal võimu ei ole – nagu suudaks naine ise oma õmblused kiiremini kokku kasvama panna, tumedad silmaalused ära kaotada või välja veninud kõhu salatilehega kohe oma koha peale tagasi hirmutada,» nendib Heelia.

28. märtsil ilmavalgust näinud poisslaps sai nimeks Pärt Maasik.

Üle möödunud aasta septembris kihlunud Heelia ja Peebu peres kasvab ka 2020. aastal sündinud Paul.

Heelia tunnistas, et võrreldes esimese lapse saamisega võtab ta sel korral märksa rahulikumalt.

«Sel korral olen juba targem. Lepin sellega, et olen aeglane taastuja ja võtan oma praegusest kehast viimast… ehk siis tüütan suurima rõõmuga kõiki jälle oma positiivse kehade jutu ja piltidega.»

Teine rasedus kulges Heelia sõnul ka pisut teistmoodi. «Ühelt poolt läks mul kergemalt ehk siis enesetunne on täitsa hea olnud, aga suureks läksin palju kiiremini ja energiat on ikka tunduvalt vähem kui esimesel korral,» rääkis ta veebruaris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles