VIDEO JA FOTOD Lüganuse vallavalitsus tunnistas väikelapse elu nõudnud veevõtutiigi kasutusloa kehtetuks (4)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Väikelapse elu nõudnud tuletõrje veevõtutiik Varja külas.
Väikelapse elu nõudnud tuletõrje veevõtutiik Varja külas. Foto: Madis Veltman / Elu24 kollaaž

«Lüganuse vallavalitsus on algatanud haldusmenetluse kõnealuse tuletõrje veehoidla kasutusloa kehtetuks tunnistamiseks ja teisipäevasel erakorralisel vallavalitsuse istungil seda ka tehti,» sõnas Lüganuse vallavanem Marja-Liisa Veiser Varja külas asuva veevõtutiigi kohta, mis möödunud reedel nõudis pooleteiseaastase lapse elu. Tootmishoonet opereeriva ettevõtja sõnul on nad täitnud kõiki esitatud nõudeid.

Möödunud reedel šokeeris kogu Eestit uudis pooleteiseaastase poisi uppumisest tuntud moebrändi Tallinn Dolls tootmishoone kõrval asuvasse tuletõrje veevõtutiiki Ida-Virumaal Varja külas.

Tallinn Dollsi brändi loonud ettevõtja Mari Martin ütles toimetusele, et sai traagilisest sündmusest teada eelmisel reedel, kui lapse kaotanud perekond temaga ühendust võttis. «Kõigepealt avaldan lapse kaotanud perele südamest kaastunnet. Olen isiklikult vapustatud nagu ka kogu meie kollektiiv, kes tootmishoones töötab. Selline kurb sündmus mõjutab meid kõiki, rääkimata perest, kelle valu on piiritu,» sõnas Martin.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles